torstai 21. heinäkuuta 2022

Unofficial Galaxies -näyttely

 Ne jotka minut tuntee, tietää myös että olen kova Star Wars fani. Olen tässä asiassa hieman myöhäissytynnäinen, koska ensimmäisen kerran katsoin Star Wars elokuvat vasta parikymppisenä, mutta sen jälkeen se olikin menoa!

Totta kai kun näyttely tulee Suomeen, on se mentävä katsomaan ja jos tuonne halajat niin alkaa olemaan kiire, sillä näyttely on vain heinäkuun ajan Tampere-talolla, kantaen nimeä Unofficial Galaxies. Näyttely taitaa olla suurin yksityisen henkilön omistuksessa oleva Star Wars kokoelma. Näytillä on leluja, pukuja, aseita, aitoa rekvisiittaa elokuvista yms. yms. Eipä tässä sen kummempia jorinoita kaivata, kuvat puhukoot puolestaan.
























































 Näyttelyhän on hieno ja se oli koottu hyvin, tuon pystyi kiertämään ns. aikajärjestyksessä tai sitten vain peepoilemaan missä järjestyksessä itse halusi. Jokaisen standin kohdalla oli kyltti jossa oli tarinaa puvuista sekä hahmoista. Useampi tunti tuolla vierähti ihmetellessä. Jotenkin olin kuitenkin kuvitellut näyttelyä isommaksi, ei sillä nytkin tavaraa oli paljon, kun ajattelee että kyseessä on tosiaan yksityisen henkilön kokoelmasta. Jos Star Wars vähänkään kiinnostaa, niin suosittelen käymään! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n Pilkkikilpailu

  Hyvä kun on selvitty edellisen kisailun karvaasta tappiosta, niin jo oli aika mennä ottamaan toinen. Kyseessä tällä kertaa klubin pilkkik...