maanantai 18. heinäkuuta 2022

Viikonloppu Jäppilässä ja hamppari Kivisalmen Kievarissa

 Muutaman ystäväpariskunnan kanssa oli sovittu pientä illanistujaista, kesäkisojen merkeissä, mutta ystävämme koronahan sen tämänkin suunnitelman tuhosi!

Joten varasuunnitelmaa mietintään ja niinhän siinä kävi että suunnaksi tuli Jäppilä, kylä josta en tiennyt mitään ja jossa en ollut koskaan käynyt. En nyt tosin itse kylään tutustunut nytkään, mutta siellä sattuu olemaan Mikan ja Sadun kesäpaikka, johon itsemme kutsuimme! Ei sinänsä nyt kun tuolla ajeli, niin täytyy joskus lähteä kirnuamaan noita teitä mopolla, sen verran kivoja pikkuteitä oli! Tiedossa oli siis hyvää seuraa, ruokaa ja juomaa!

Nyt oli kesäkeittiö kohdillaan, tuossa kelpasi grillailla!



Tarjolla oli siis varraspossua, kanan sisäfileitä, kasviksia ja jälkkäriksi mansikka-appelsiinijuustokakkua. Olin vielä varannut illaksi chilibratukoita, mutta ei tarvinnut juuri iltapalaa tuon jälkeen. Ruoka oli hyvää ja sitä oli vähintäänkin riittävästi!




Puitteet oli kyllä kohdillaan ja iltahan jatkuin saunoessa ja turistessa sekä nauttien virvokkeista ja hyvästä seurasta! Kiitos Mika ja Satu, mukavaa oli ja toivottavasti otetaan mahd. nopeasti uusiksi! 

Su kotia ajaessa tuli sitten pyörähdettyä myös Kivisalmen Kievarissa. Eihän tuo ihan ns. kotimatkan varrella ole, mutta mihinkäs sitä lomalaisella kiire. Listalta valikoitui tämän hetken sesonkiburgeri, Ciao-Batta joka kätki sisäänsä parmesaanimajoneesia, ranskalaista salaattimixiä, tomaattia, karamellisoitua sipulia, possun ylikypsää kylkeä, gorgonzola-juustoa, maalaisranuaja parmesaanilla ja valkosipulimajoneesilla.


Ei ehkä kaikkien rasva- ja suolasuositusten mukainen mutta jumankauta, että oli hyvää! lautaselle ei jäänyt mitään, noh muutama tahra kun en kehdannut nuolla lautasta puhtaaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

K-S MP-näyttelyssä kävi vilinä viikonlopun aikana

  Tämä on se viimeinen kevään merkki kun  JMK:n järjestämä K-S MP-näyttely järjestetään Hipposhallissa. Lipunmyynnin käynnistyessä oli jo u...