maanantai 9. elokuuta 2021

XLVI Int. Kotas-Ralli

 Vihdoinkin saadaan järjestää jotain, nyt vuoden tauon jälkeen Kotas-Ralli päästiin järjestämään! Jyväskylän Moottoriklubin järjestämällä kokoontumisajolla onkin pitkät perinteet. Järjestelyt menevät jo rutiinilla mutta iso työ tuossa on silti, sillä alueellahan ei ole sähköä, eikä juoksevaa vettä. Eli kaikki nuo pitää sinne rakentaa. Onneksi kerho on aktiivinen ja talkoolaisia on hyvin!

Rallin kasaaminen alkaa alueella torstaina, jolloin sinne tosiaan vedetään sähköt ja pumppujen sekä vesisäiliöiden avulla myös vettä.


Järjestelyt kävivät niin kuumana, että Pelson kattokin alkoi savuamaan! Koko pe päivän saapui motoristeja tasaisen tappavaan tahtiin alueelle. Keli oli vallan mainio, sillä aurinko lämmitti rallikansaa ja fiilis oli korkealla! Kansainvälisyyskin täyttyi kun rallivieraita oli Norjasta, Ranskasta, Belgiasta, Virosta ja Saksasta! Hatunnosto näille miehille ja naisille, jotka tulevat vuodesta toiseen Kotaseen matkasta, kelistä ja maailman tilanteesta huolimatta!

Perjantaina esiintyi Popkone, joka soittaa taattua rokettirollia ja sai porukan joraamaan ja nauttimaan illasta. Porukalla oli järjettömän hyvä fiilis ja oli tosiaan aivan mahtava nähdä vanhoja ystäviä pitkästä aikaa!


Rokki raikasi pitkään yöhön ja niin taisi raikaa osa porukastakin. Muutamalla taisi olla hieman haikia huomen, mutta ravitsevalla aamupalalla siitäkin päästiin jaloilleen ja kohti uutta päivää ja uusia Kotas seikkailuita. Lauantaina olivat perinteiset kisat. Aamupäivästä Kotas-kävely, visaisine kysymyksineen sekä lentopallo. Myös karaokea oli tarjolla. Illalla kisailtiin ketjunheitossa, nylkkypallossa ja jawa race-kisassa. Paremmuudet ja mestaruudet saatiin ratkottua. Normaalista Kotas-ohjelmasta poiketen palkinnot jaettiinkin jo la iltana, tämä on ollut Kotasen kävijöiden toive, eli palautetta kannattaa antaa!
Lauantain musiikista vastasi Grainville Train ja hienosti vastasikin! Monipuolinen setti ja hyvää rokkia sai jälleen yleisöltä kiitosta! Vettäkin saatiin lauantaina, joten Kotasen sadetakuu täyttyi ja jälleen on edessä hyvä varisvuosi!Niin hiljeni Kotanen lauantainkin osalta ja kuten sanonta kuuluu, kaikki hyvä loppuu aikanaan. Sunnuntaina kokkareväki kasaili telttojaan ja pakkaili pyöriään kotimatkaa varten, kellä mitenkin pitkä mahtaa olla? Alueen tyhjennettyä alkaa jälleen aherrus ja kaikki mikä to laitettiin paikalleen, puretaan. 

Viikonlopun tunnelma oli hyvä, huomasi että väki jo kaipaa tapahtumia ja toisiaan! Valitettavasti samana viikonloppuna oli 8 muutakin kokoontumisajoa ja se näkyi kävijämäärässä, viimeisin luku jonka kuulin oli 127 kävijää. Väen vähyys ei kyllä näkynyt bileiden laadussa, aivan huikea viikonloppu ja oli ilo nähdä aika monta uuttakin kasvoa, toivottavasti tulette ensi vuonna uudelleen. Suuri kiitos kaikille kävijöille, ilman teitä Kotanen ei olisi Kotanen! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iron Maiden The Future Past Tour

  Jälleen oli aika hyvän musiikin ja hyvän seuran, sillä rautainen Maidenfani Kari sai houkuteltua minut mukaan Tampereelle Nokia Areenalle ...