maanantai 23. elokuuta 2021

Harjurokki

 Vihdoinkin valoa tunnelin päässä, rajoituksista huolimatta pääsee kuuntelemaan live musaa!! Harjurokki päästiin järjestämään ja mikä parasta esiintyjätkin olivat aivan huippuja, sillä lavalle nousi Semmarit, Jyväskylän Sinfonia ja Miljoonasade! Miljoonasade viettää 35-vuotis juhlavuottaan ja Semmarit taas juhlivat 30 vuotista taivaltaan vuonna 2019, mutta kuten tiedämme se jäi hieman tyngäksi. Molemmat kokoonpanot ovat minulle tuttuja jo nuoruudesta. Miljoonasade iski heti kun se ilmestyi, jolloin taisin olla jotain 12 ja Semmareihin tutustuin hieman alle parikymppisenä.

Aluksi näytti että porukkaa ei tulisi paikalle, mutta illan edetessä väkeä saapui ihan kelvollinen määrä, aluehan on iso joten väkimäärä saattaa näyttää pieneltä. Illan aloitti Semmarit. Hieno esitys vaikka hieman vähemmän oli ns. koheltamista kuin normaalisti, toki varmasti lavan kokokin vaikutti asiaan.








Hyvän keikan Semmarit veti, vaikka hieman erilaisen. Seuraavaksi lavalle saapui Jyväskylän Sinfonia, joka Heikki Salon kanssa esitti Miljoonasateen kappaleita. Mietin siinä että on varmasti hienoa esittää hieman harvinaisempia kappaleita, ehkä jopa sellaisia jotka ovat itse bändille tärkeitä mutta eivät niin soitettuja ja tunnettuja yleisön joukossa.





Upean ja mahtipontisen kuuloistahan tuo on kun taustalla on miljoona erilaista soitinta, joiden nimiä ei edes normaali kuolevainen osaa lausua, saati sitten soittaa. Pienoisen tauon jälkeen lavalle saapui koko Miljoonasateen poppoo! Tätä oli odotettu, sillä viimeksi kun bändin olen livenä nähnyt on kulunut useampi vuosi, ellei jopa vuosikymmen.









HUH! Aivan mahtava keikka! Muistoja nuoruudesta tulvi mieleen ja keikan jälkeen oli todella hieno ja onnellinen fiilis. Musiikilla on ihmeellinen vaikutus, ainakin minuun! Nyt tätä kirjoittaessakin kuuntelen keikalta ostettua cd-levyä, juuri sinfonian kanssa soitettuja biisejä ja iho on kananlihalla! Kiitos ja kumarrus kaikille esiintyjille, mutta erityisesti Miljoonasateelle!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n Pilkkikilpailu

  Hyvä kun on selvitty edellisen kisailun karvaasta tappiosta, niin jo oli aika mennä ottamaan toinen. Kyseessä tällä kertaa klubin pilkkik...