maanantai 29. heinäkuuta 2024

Mopomatka Juice-musikaaliin

 


Isäukko pyyteli mukaan Valkeakoskelle, Apianniemen kesäteatteriin, sillä siellä näytetään Juice-musikaali. Mopoilla lähdettiin liikenteeseen ja kierrettiin mukavia mutkapätkiä, hieman pidemmän kautta, kiire kun ei ollut mihinkään.


Ensin ajettiin kylmästi Luopioisen ohi ja pysähdyttiin kylmäasemalle, mutta kun kaikkien teki mieli kahvia ja pientä hiukopalaa, niin palasimme takaisin kun risteyksessä oli kyltti kahviosta. Tässä tapauksessa reitiltä poikkeaminen kannatti, sillä kyseisellä paikalla olikin navetta galleria, kirpputori, käsityömyymälä, kuntainfo ja se kahvio. Kyse on siis Mikkolan pihapiiristä.












Hieno paikka ja paljon oli nähtävää, vanhasta kunnanvaltuuston salista, grammari-näyttelyyn. Tuosta sitten mutkatietä nautiskellen Valkeakoskelle ja hotelli Waltikkaan, itselle Valkeakoski ja Waltikka on siis tuttu tv-sarjasta Kontio ja Parmas.

Kamojen purku, suihku ja sitten suunnittelemaan ruokapaikkaa. Matkakumppaneilla olikin jo valmiiksi mietitty hyvä paikka, josta sai maittavan hampparin, jonka lisukkeeksi otin salaatin. Kanavan rannalla, hienossa paikassa oleva Melankärjen kesäterassi yllätti kyllä annoksellaan, joka oli niin iso että osa salaatista jäi syömättä.





Tuosta tietenkin pakollinen pistäytyminen Mokka-Pirttiin jälkiruokakahville. Pirtti oli tupaten täynnä ja hetken joutui jonottamaan että sai istumapaikan. Kyllä se ihan siltä näyttää miltä se sarjassakin näyttää.





Tuolta pieni kävelymatka teatterille ja valitettavasti esityksestä ei ole kuvia, sillä kuvaaminen oli kielletty, toki alusta ja loppukiitoksista on kuvat.






Musikaali oli aivan loistava! Itseä miellytti varsinkin se, että siellä tuli niiden hittien lisäksi aimo annos ei niin tunnettuja Juicen biisejä. Hienosti myös vuorottelivat nuori ja vanha Juice lavalla. Mahtavasti oli myös osa laulun sanoista tuotu puherepliikkeihin. Vanhan ja nuoren Juicen vuorovaikutus lavalla oli mahtavaa katsottavaa ja esitys toi hyvin esille sen, että Juice ei ole ollut niitä helpoimpia ja yksinkertaisempia ihmisiä elää, vaikka nero olikin.  Voisin mennä hyvinkin katsomaan tämän uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jyväskylän Moottoriklubi ry:n 50-vuotisjuhla

  La 7.9. juhlittiin JMK:n viisikymppisiä, päivä alkoi klubilaisten yhteiskuvalla Jyväskylän Satamassa ja siitä siirryttiin klubille, jossa...