keskiviikko 17. heinäkuuta 2024

Bruce Springsteen 12.7.24 Olympiastadionilla

 Bruce on jollain tavalla aina ollut omassa musiikillisessa elämässä mukana, ei kovin näkyvästi mutta silti kulkenut aina matkassa, mutta keikalla en ole koskaan ollut. Nyt kun pomon keikka tuli, niin ostin liput heti kun ne tulivat myyntiin. 

Ensin oli tarkoitus yöpyä Helsingissä, mutta kun majoituksen hinta oli 238€ yöltä, niin pistää se pikkaisen miettimään vaihtoehtoja. Niinpä vaihdoin majapaikan Hyvinkäälle, josta pääsee kätevästi junalla pelipaikoille!

Jos nälkä yllättää Hyvinkäällä voin lämpimästi suositella Obelix nimistä ravintolaa, jossa on tarjolla sekä lounasta että Á la Cartea. Erittäin viihtyisä paikka ja ruoka oli erinomaista!




Tuon jälkeen joutikin jo junalle ja kohti keikkapaikkaa. Ohjelmassa ilmoitettiin että keikka alkaisi kahdeksalta, mutta kehotettiin tulemaan hyvinkin ajoissa paikalle, joten astelimme stadionille joskus klo 18 paikkeilla ja jo silloin pystyi toteamaan että pari muutakin oli lähtenyt.





Sen enempää selittelemättä, alla kuvat keikalta ja lopuksi pieni oma arvio, sekä reipas 30 minuutin video.
























Pomo veti reippaan kolmen tunnin keikan ja käytännössä ilman taukoja, muutama "pidempi" rumpu- ja kitarasoolo tuli mutta ukko ei poistunut lavalta kertaakaan huilaamaan! Keikka soljui hyvin ja Springsteen piti yleisön tiukassa mutta hellässä otteessaan koko setin ajan. Yleisöä oli paikalla 42000 ja biisejä kuultiin 32 kipaletta. Keikkana aivan huikea, menee heittämällä sijalle numero 1 omassa keikkakokemuksessa. En oikein osaa selittää sitä fiilistä mikä keikan aikana ja sen jälkeen oli, mutta tuollaista en ole kokenut koskaan, vieläkin menee kylmät väreet kun ajattelen asiaa! Brucen ääni ei ole enää nuoruuden tasolla, joka on kyllä varsin ymmärrettävää, sillä onhan artistilla ikää jo 74 vuotta, silti mielestäni kaikki laulut meni loistavasti. Mahtavasti myös kaveri seilaili yleisön joukossa ja jakeli yläviitosista, poskisuudelmista, halauksista huuliharppuun yleisölle. Tämän huuliharpun sai n. 10 vanha poika, joka oli isänsä kanssa aivan eturivissä. Jos vain tulee mahdollisuus nähdä Springsteen vielä toiste, niin en mieti yhtään ostanko liput!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SMMP:n järjestämä 53. Latoajo

  SMMP järjesti Latoajon jo 53. kerran ja paikkanahan toimii Pitkämö Canyon Camping , Kurikassa. JMK:lla on tuolla ollut mökki niin pitkää...