torstai 11. heinäkuuta 2024

Honda Meeting of Finland 2024

 Nyt oli vuorossa Honda Riders of Finlandin järjestämä Honda Meeting. Kyseessä siis tavallaan kerho- ja merkkikokoontuminen, jonne kuitenkin kaikki pyörämerkit ja kerhoon kuulumattomatkin ovat tervetulleita, kokkarepaikkahan on Orilammen Maja, Hillosensalmella, joka paikkana on todella upea! Viimevuotiseen tapaan vuokrasimme mökin, varsinkin kun kaikki sääarvaukset lupasivat sadetta jokaiselle päivälle, mutta kuten yleensäkin eivät sääarvaukset pitäneet paikkaansa ja koko viikonloppu saatiin viettää tuulisissa mutta sateettomissa merkeissä.





Heti portilta tultiin tervehtimään ja vaikka olimme viime vuonna ensimmäistä kertaa, niin meidät muistettiin ja toivotettiin tervetulleeksi. Pe illan ohjelmassa oli lähinnä majoittumista, virvokkeita ja iltasella bändi ja tietenkin kerhon PJ:n puhe. 









Porukka pisti jalalla koreasti, kun bändi soitteli niin rokkia kuin ikivihreitäkin. Porukalla oli selvästi hyvä fiilis. Toki suurin osa väestä oli Honda-kerhon porukkaa ja entuudestaan vuosien takaa tuttuja, joten olimme ns. "ulkopuolisia" porukka onneksi ottaa hyvin vastaan ja juttukaveria riitti ja tunnelma oli leppoisa. 

Seuraavana aamuna aamupalan jälkeen pieni kierros alueen ympäri ja odottelemaan ruokailua. Aamupalan ja ruokailun välissä ei oikein ole mitään ohjelmaa ja kun alue on iso ja kävijöitä on vähän, niin porukka ns. hukkuu alueelle ja alue näyttää tyhjältä. Kävijöitä taisi olla siinä 60 hengen pintaan + päiväkävijät, mutta mikäs siinä oli nautiskellessa päivästä, kun seura on hyvää ja olut kylmää. Samalla oli toki hyvin aikaa mainostaa oman kerhon Kotas-Rallia, joten tulkaahan sinne sankoin joukoin 19.-21.7. Paljon sai taas korjailla vanhoja käsityksiä Kotasesta, eli paikka on muuttunut, enää ei olla keskellä korpea! Myöskään filmit eivät pyöri enää Pelsossa eikä strippareita ole, joten voidaan sanoa, että Kotanen on tullut 2000-luvulle, jonne se olisi pitänyt muuttaa jo aikoja sitten! Joten jos et ole aikaisemmin uskaltanut lähteä Kotaseen sen "maineen" takia, niin nyt kannattaa tulla katsomaan!




Nyt oli muuten panostettu ruokaan oikein kunnolla, tuollaista ruokapöytää en ole koskaan kokoontumisajoissa saanut! Nyt voi sanoa että sai rahoilleen vastinetta ihan pelkästään sapuskan merkeissä!







Huh huh! nyt oli kyllä niin paljon eri sortimenttia tarjolla, ettei jaksanut edes kaikkea maistaa! 

Kokkareilla oli muuten hyvä idea viestiä porukalle mitä oli seuraavaksi ohjelmassa, tiedotteet tulivat tekstiviestinä puhelimeen, äärimmäisen kätevä tapa ilmoitella ruokailusta, kilpailuista yms. tämä kannattaisi ottaa käyttöön muuallakin, sillä sitä paperilappusta kukaan kanna mukanaan.

Kilpailuitakin oli taas järjestetty, oli neppiskisaa, vanupuikonheittoa, tikanheittoa, kengänheittoa ja kolikonheittoa. Itse osallistuin neppiskisaan, tikan-, vanupuikon- ja kengänheittoon, ilman sanoinkuvattavaa menestystä.








Niin siinä kisan tiimellyksessä joku kysyi, maistuuko grillimaustetut madot! No mikäpäs siinä maistetaan ja eipä nuo taaskaan popcornia kummosempia olleet.

La illan ohjelmassa oli vielä palkintojenjako ja karaokea sekä tietenkin mukavaa yhdessäoloa ja vertaansa vailla olevia kaskuja!





Nyt pitää sanoa että, oli taidokkaita laulajia, jopa Tarja Turunen laulettiin melkein suohon! Siitä ilta jatkui perinteitä kunnioittaen, eli virvokkeita nauttien. Paluumatkalla sitten taidettiinkin saada ne vedet, jotka piti sataa viikonloppuna, sillä vettä tuli ihan maahan asti mutta sadeasut päällä ei paljoa haitannut. Kotiin päästiin turvallisesti ja isommin kastumatta. Iso kiitos järjestäjille ja muutenkin mukana olleille, hauskaa oli jälleen.

Nyt tuli oltua hiukan laiska tuossa videon kuvaamisessa, joten sitä ei ole kuin ajamisesta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jyväskylän Moottoriklubi ry:n 50-vuotisjuhla

  La 7.9. juhlittiin JMK:n viisikymppisiä, päivä alkoi klubilaisten yhteiskuvalla Jyväskylän Satamassa ja siitä siirryttiin klubille, jossa...