torstai 2. joulukuuta 2021

Ammattiliiton pikkujoulut laivalla

 Omasta mielestäni meillä on hyvinkin aktiivinen liitto ja varsinkin Keski-Suomen toimikunta, johon itsekin kuulun. Nyt vuosikokous- ja pikkujoulumatka suuntautui laivalle. Viking Linen Grace vei iloiset juhlijat 23h risteilylle. Matka alkoi pe heti töiden jälkeen ja menomatkalla höpöteltiin joutavia, nautittiin virvokkeita ja tulipahan pelattua jopa korttia.



Pe illan ohjelmassa oli illallinen, pitkän kaavan mukaan. Valmiiksi valittu 3 ruokalajin menu oli kaikille sama, jos ei nyt sitten sattunut olemaan allergioita. Alkuun Toast Skagen.

Mukavan pieni alkupalaksi ja hyvän makuinen, leipä oli ehkä päässyt hieman vettymään ja oli "sitkoista" mutta hyvää oli. Pääruokana oli karitsaa ja ohrattoa.


Oikein maukas oli tämäkin! Maut sopivat hyvin yhteen ja lihassakaan ei ollut valittamista. Jälkkäriksi tuli Cappuccino Panna Cotta.


Aa että, olihan se herkkua! Jälkiruokaihmisenä arvostan! Loppuilta olikin sitten ns. vapaata ohjelmaa, eli osa lähti laittamaan luomeen lilaa ja osa kierteli laivaa, mutta loppujen lopuksi, meistä taisi lähes kaikki päätyä yökerhoon.

Murjotan kun Mikon juomaan ei saatu sateenvarjoa




Ja kyllä illan bändin nimi oli Trr Trr Trr! Pojat veti 80- ja 90-luvun klassikoita, niin diskosta kuin vähän raskaammastakin osastosta ja pakko on todeta että jätkät osasivat soittaa hyvin! La aamu alkoi tietenkin aamupalalla, jonka jälkeen oli itse vuosikokous.



Itsehän toimin sihteerinä ja ilman suurempia käden vapinoita saatiin kokous käytyä ja uusi toimikunta ja vuosisuunnitelma valittua. Jälleen oli hetki aikaa tehdä mitä huvitti ja matkanjohtaja sai minut houkuteltua laivan kylpylään. Kuvia sieltä ei ole mutta positiivinen yllätys oli, pari poreammetta, joista näkymä merelle, yrttisauna, normisauna ja lumiluola, jossa -2 astetta lämmintä. Voin suositella.

Muutama tunti ennen satamaan saapumista joulubuffa, jossa koitin ottaa varovasti pieniä annoksia mutta pieleenhän se taas meni ja melkein pyörimällä pois.





Hyvää oli ja kaikkea oli vähintäänkin riittävästi! Kohtalaisen pullea olo oli tuon kattauksen jälkeen. Niin sitä saavuttiin satamaan ja alkoi reipas 4 tuntinen linkki matka, jotenkin oli hieman hiljaisempaa porukkaa nyt kun menomatkalla.



Kiitos kaikille seurasta, oli hyvä porukka, jonka kanssa oli lystiä! ja mukava oli nähdä muutama uudempikin naama. Se tosin tuli itse todettua että lähtisinkö itse laivalle 23h risteilylle, niin en. Porukkaa on laidasta laitaan ja kaikki aivan naamat! Näin isolla porukalla tuo menee kun voi olla omiensa seurassa mutta muuten laivoilla vain rapakon yli kun on tarkoitus mennä maihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

K-S MP-näyttelyssä kävi vilinä viikonlopun aikana

  Tämä on se viimeinen kevään merkki kun  JMK:n järjestämä K-S MP-näyttely järjestetään Hipposhallissa. Lipunmyynnin käynnistyessä oli jo u...