tiistai 14. joulukuuta 2021

Tupaswillan Joulumarkkinat

 Perinnekylä Tupaswillassa järjestettiin Joulumarkkinat 12.12. En ole mikään jouluihminen mutta Tupaswilla on jo miljöönä sellainen, että sinne kannattaa mennä. Nyt oli vielä oikein luvattu, että pääsee Islanninhevosen selkään, niin olihan se pakko lähteä!

Paikalla olikin jo runsaasti porukkaa, vaikka se ei ehkä kuvista erotukkaan, mutta pysäköinninohjauksen kanssa, kun vaihtelin pari sanaa, niin luku oli jo klo 12 jälkeen 190 autoa. Ensimmäisenähän piti suunnata sinne missä oli se luvattu ohjelma tarjolla, Islanninhevosen ja talutusratsastuksen oli järjestänyt Tervarinteen talli, jossa muuten saa tilattua kyseistä toimintaa ihan vaikka kotipihaan! (ei maksettu mainos) talli järjestää myös vaelluksia tallin lähimaastossa yms. toimintaa.




Niin pääsääntöisestihän tuo oli tarkoitettu hieman nuoremmille lapsille, mutta kun isäukko on ohjaksissa niin kyllähän isä lapselleen aina talutusratsastuksen kustantaa 😃.

Tämän jälkeen kiertämään muuten aluetta, pihalla oli kojuja, joissa myytiin niin puu-, tekstiili- ja metallitöitä ja sisällä oli myös myyntikojuja, joissa oli myynnissä leivonnaisia, hunajaa, siirappeja, käsitöitä yms. 














Pienethän nämä ovat esim. verrattuna Paviljongin joulumarkkinoihin, mutta 100% tunnelmallisemmat! Mitään ei tullut nyt ostettua, sillä kaikki joululahjat ja muut oli jo hankittu. Nälkä tosin yllätti ja piti käydä haukkaamassa pientä palasta eli kuppi riisipuuroa ja kahvi.


Hyvät oli markkinat ja mukava oli tuolla käpytellä. Tarjolla olisi ollut vielä tonttupolku, joka nyt jäi käymättä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n Pilkkikilpailu

  Hyvä kun on selvitty edellisen kisailun karvaasta tappiosta, niin jo oli aika mennä ottamaan toinen. Kyseessä tällä kertaa klubin pilkkik...