maanantai 22. marraskuuta 2021

Baijerilainen kaali-bratwurstikeitto

 Face on veikeä vekkuli, se kun tietää aina välillä ehdotella kaikennäköistä mikä saattaisi kiinnostaa, nyt eteen tuli HK:n Baijerilainen kaali-bratwurstikeitto. Ohje löyttyy HK:n sivuilta. Itse otsin bratukat Lidl:stä eli keitto voi olla hieman erilaista tuolla ohjeen makkaralla. Mielenkiintoista tästä teki myös se että en voi sietää selleriä! Lisäsin keittoon porkkanoita, muuten menin tuon ohjeen mukaan .


Harvoin noudatan ohjetta näin tarkasti, yleensä aina sovellan ja sävellän omiani, koska ohjeet ovat pääsääntöisesti omaan makuun liian mauttomia. No siis tavallaan sovelsin nytkin, ostin eri makkaraa mitä ohjeessa ja lisäsin porkkanat mutta yleensä mausta ohjeiden ruuat aivan oman mieltymyksen mukaan.


Kyse kun on Saksalaisesta ruuasta, niin oluthan kuuluu olennaisena osana ruokanautintoa. Mutta tuo keitto, ei perkele! olihan muuten ihan jumalattoman hyvää, tuo kumina varsinkin teki keittoon ihan omanlaisensa säväyksen, vaikka pidin sitä ihan outona raaka-aineena tähän! Tätä kannattaa kokeilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Baijerilainen kaali-bratwurstikeitto

  Face on veikeä vekkuli, se kun tietää aina välillä ehdotella kaikennäköistä mikä saattaisi kiinnostaa, nyt eteen tuli HK:n Baijerilainen k...