torstai 23. joulukuuta 2021

Popeda Nokia Areenalla

 Liput oli ostettu Popedan keikalle jo aikoja sitten ja ihan viimeiseen asti jännitettiin, toteutuuko keikka! Onneksi toteutui. Nyt pääsi myös katsastamaan uuden Nokia Areenan, jota niin paljon on hehkutettu ja jonka nimikin on vaihtunut useasti! Hienohan paikka oli.

Keikka alkoi klo 20 ja väkeä oli vähintäänkin riittävästi, kuulin että populaa oli paikalla noin 11000 ja se kyllä näkyi. Hienot oli puitteet, mutta antaa kuvien kertoa tarinaa.Aivan loistava keikka! Komeasti oli torvisoittokuntaa, liekkejä, videoita yms. Pate piti välillä taukoja ja Hautamäki, niin vanhempi kuin nuorempikin paikkasivat tiukimmissa osuuksissa solistia...tai ainakin siltä se näytti. Erityisesti tuo nuorempi Hautamäki, joka oli basson varressa, veti ihan rokkikukon elkein koko keikan ja kaveri on vasta reipas parikymppinen! Mahtavaa oli kuulla kaikki legendaarisimmat renkutukset ja pari harvinaisempaakin biisiä.

Kävimme keikan puolivälissä olusilla ja se mistä voi pyyhkeitä antaa niin ravintolassa ei ollut näyttöä, mistä keikka olisi näkynyt eikä siellä kyllä soinut keikan musiikkikaan, vaan joku perhanan diskopoppi!

Seuraavana päivänä oli aikaa kierrellä Tampereella ja siellähän on komea Joulutori, joten askeleet kohti sitä ja hehkuviinin kuvat silmissä kiertämään aluetta. Onhan tämä vähän toista luokkaa, kun Jyväskylän kävelykadun teltat. Vanha Monttu on myös paikka jossa pitää käydä ja kun tuolla useamman tunnin kiertelee niin tuleehan siinä nälkä, tällä kertaa Nanda Deli palveli nälkäisiä, ruoka oli hyvää ja sitä tuli syötyä vähintäänkin riittävästi.

Laitan vielä lopuksi pikku pätkän ihan elävää kuvaa keikasta, valitan kuvien ja videon laatua mutta kännykällä ei mahottomiin pysty.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusivuosi, vanhat kujeet?

  Uusivuosi oli ja meni ja korona se vain kiristää otettaan. Juuri kun ennen joulua alkoi näyttää siltä että elämä voittaa ja pääsee liikkum...