perjantai 24. joulukuuta 2021

Raskasta Joulua @Paviljonki

 Aikaa on vierähtänyt kun viimeksi on tullut oltua kuuntelemassa Raskasta Joulua ja en olisi nytkään raaskinut lippua ostaa, mutta ammattiliitto järjesti tilaisuuden, niin pääsi tätäkin kuuntelemaan. Valitettavasti Railio ja Hietala olivat joukosta sivussa ja korvaamaan oli pestattu Mustajärven Pate. Hieman tätä korvaajaa ihmettelin, sillä ihan ei Pate vastaa äänialaltaan kumpaakaan kaveria. Ennen liiton tilausuutta kerkesin käymään Hiisin Taproomissa ja mukavan ja rennon oloinen paikka ja keittiöstä tuli kyllä hyvä tuoksu mutta nyt ei tullut otettua kuin yksi olut. Paviljongissa porukkaa oli paikalla ihan pirusti ja keikka oli ison hallin puolella.

Jyväskylässä esiintymässä oli Elize Ryd, JP Leppäluoto, Ville Tuomi, Antony Parviainen, Tony Kakko, Ilja Jalkanen, Kimmo Blom, Tuple Salmela, Pekka Heino ja Pate Mustajärvi.

Ai että olihan aivan mahtava setti ja show! Noin joululaulut tulisi aina esittää! ihan huikea kattaus Suomalaista hevi ja rock taitoa lavalla, eikä Elize kyllä hävinnyt Suomalaisille rokkikukoille yhtään. 

Se mistä tulee moitteita, on tila! Aakean laakea tila, jossa istutaan peräkanaa kuin köyhän talon porsaat, istuviltaan näki 20 riviä takaraivoja ja osan lavaa! Piti oikein poistua käytävälle, että näki kunnolla. Artistit koittivat saada porukkaa mukaan "riehumaan" mutta miten se onnistuu, kun ei ole kunnon permantoa missä jorata, tämän voisi järjestää vastaisuudessa jäähallissa, niin ne jotka haluaa istumaan pääsee istumaan ja ne jotka haluaa heilua pääsee heilumaan. Tilan huonoudesta huolimatta nautin setistä todella paljon.

Lopuksi vielä muutama biisi keikasta ja pahoittelen jälleen kuvan ja äänen laatua, puhelimella mentiin jälleen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusivuosi, vanhat kujeet?

  Uusivuosi oli ja meni ja korona se vain kiristää otettaan. Juuri kun ennen joulua alkoi näyttää siltä että elämä voittaa ja pääsee liikkum...