sunnuntai 26. toukokuuta 2024

39. Nummijärviajo

 Kauhajoen Moottoripyöräilijät järjestivät jo 39. Nummijärviajon Nurmijärvi Campingin alueella. Itse päädyin ratkaisuun että menen vain päiväkäynnille lauantaina. Perjantaina olikin kuulemma tullut vettä enemmän kuin tarpeeksi, mutta lauantai helli rallivieraita sitten senkin edestä! Viikonloppu kustansi 45€ ja päiväkäynti 5€ sis. kahvin ja pullan tai sämpylän.

Hikinen puhde oli tuonne ajaa ja nestettä kului matkan aikana useampi pullo, onneksi olin ottanut vaihtovaatteet mukaan, niin ei tarvinnut tuolla ajokamppeissa kulkea. 


Eipä paljoa porttia pidemmälle päässyt, kun ensimmäiset halaukset ja tervehdykset tuli vaihdettua! 

Alue on hieno ja sinne olisi mahtunut reilusti enemmänkin motoristeja, nyt lukema oli hiukan yli 100, joten hieman aitiolta alue näytti. Mutta fiilis oli hyvä.





Mannekiinina piti toimia välillä! Niin että tulkaahan Kotas-Ralliin 19.-21.7. Keuruulle Nyyssänniemeen!






Hyvä fiilis oli kaikilla rallivierailla ja olipahan mahtava nähdä tätä porukkaa pitkästä aikaa, oikein vanhan sydäntä lämmittää miten sitä onkaan ympärillä mukavia ihmisiä! Useampi tuntihan tuolla vierähti, kun aina jäi suustansa kiinni jonkun kanssa turinoimaan mutta sehän se tämän homman suola onkin, ajamisen lisäksi! Useampikin pyyntö esitettiin että jääppä nyt tänne meidän seuraksi, mökissä tai teltassa on kyllä tilaa, mutta päätös oli jo tehty, yöksi ei jäätäisi vaikka kuinka se olisikin houkutellut!

Paluumatkalla alkoi nälkäkin jo kiusaamaan ja Peräseinäjoen kohdalla altistuin mainoksen uhriksi. Nokka kääntyi keskustaan ja kohti Grillaria. Kun en osannut päättä mitä olisin ottanut, kysyin suosituksia, ensin tarjottiin hampurilaista ja kun se ei oikein uponnut, niin seuraavaksi tarjottiin Okun erikoista ja sehän se sitten tuli otettua. 


Olisi pitänyt uskoa ensimmäistä vaikutelmaa ja kääntyä ovelta takaisin mutta ei kehdannut enää. Miettikää syvää lautasta joka täytetään majoneesilla, sulatejuustolle, ketsupilla ja salaatinkastikkeella. Tämän jälkeen sekaan upotetaan ranskalaiset ja niitä vielä pikkasen muussataan ja sen jälkeen päälle kebabia, kinkkua (leikkele) ja muna. Tuosta pystyi syömään nuo reunoilla olevat ranut ja päällä olevat emmeet. Se loppu mikä tuolla alla oli eli ihan omaa elämäänsä! Noh eipä tarvitse tuonne enää mennä syömään. 

Onneksi kotona pääsi istumaan parvekkeelle ja nauttimaan kylmän oluen, ilman vatsanväänteitä. Kilometrejäkin kertyi kivasti 480.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jyväskylän Moottoriklubi ry:n 50-vuotisjuhla

  La 7.9. juhlittiin JMK:n viisikymppisiä, päivä alkoi klubilaisten yhteiskuvalla Jyväskylän Satamassa ja siitä siirryttiin klubille, jossa...