keskiviikko 16. elokuuta 2023

Semmarit Hippoksella

 On hienoa, että työkaverina on henkilöitä, jotka ovat ns. tietoisia urheilukentillä tapahtuvista tapahtumista. Semmareiden konsertti järjestettiin Jyväskylän uudella ja upealla pesäpallostadionilla ja sinnehän piti päästä.

Ensimmäinen kokemus Semmareista on joskus 90-luvun puolivälissä ja sen jälkeen ryhmä on tullut nähtyä muutamia kertoja. Joka keikka on ollut omanlaisensa, vaikka osa biiseistä tuntuu olevan sellaisia, että ne soitetaan joka keikalla. Alla pieni kuvakavalkadi keikasta.












Pojathan aloittivat asiaankuuluvilla lämmittelyillä ja hutunkeitolla, jolla selvitettiin sisä- ja ulkovuoron pelaajat tai tässä tapauksessa taka- ja eturivin esiintyjät.























Keikkahan oli jälleen kerran mahtava ja saipahan taas naureskella ja nauttia hyvästä esityksestä. Keikan loppu oli kyllä hyvä, tanssilava meininkiä naisten- ja miestenhakujen merkeissä. Keikkapaikkana Hippos oli hyvä, katsomosta näki hyvin ja äänentoistokin pelasi hyvin. Kun kelikin oli suosiollinen, niin mikäs tuossa oli nauttiessa illasta ja musiikista.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensikosketus Rodoksen saareen

  Lomalle teki mieli ja pikkuisen oli vielä flunssaa päällä. Eipä siinä sitten kauaa mennyt kun netin aukaisin ja matkat oli varattu. Suunta...