lauantai 30. lokakuuta 2021

27. Klubi-Trial

 Nyt jo 27. kertaa järjestettävä Klubi-Trial, järjestettiin 23.10. Muuramen Paasivuoressa. Klubi-Trial on perinteisesti järjestetty JMK:n ajokauden päättäjäisten yhteydessä, mutta korona se pilasi tämänkin, kun päättäjäiset peruttiin. Onneksi sentään tämä voitiin järjestää. Niille jotka eivät tiedä mikä on Klubi-Trial, niin se on leikkimielinen kisa, jossa pääsee ajamaan Trial-pyörällä ja kokeilemaan tätäkin hienoa lajia. Pitkäaikainen jäsenemme Jussi Renko tuo paikalle pyörät ja suunnittelee radat ja toimii myös tuomarina. Radat ovat suunniteltu niin että ensikertalainenkin niistä selviää ja miehille sekä naisille on omat sarjansa.Paremmuudet saatiin ratkaistua ja voittajat selville. Niin virhepisteitä tulee jalkakosketuksesta maahan, jos ei pysy reitillä, pyörän sammuttamisesta, kaatumisesta ja tuomarille vittuilusta!

Naiset: 

1. Anki 
2. Anna

Miehet:

1. Markku
2. Mika
3. Harri

Suuri kiitos Jussille jälleen kerran järjestämisestä! ns. hattua päästä! ilman aktiivista jäsenistöä ja tässä tapauksessa jäsentä, ei näitäkään tapahtumia olisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Baijerilainen kaali-bratwurstikeitto

  Face on veikeä vekkuli, se kun tietää aina välillä ehdotella kaikennäköistä mikä saattaisi kiinnostaa, nyt eteen tuli HK:n Baijerilainen k...