lauantai 30. lokakuuta 2021

27. Klubi-Trial

 Nyt jo 27. kertaa järjestettävä Klubi-Trial, järjestettiin 23.10. Muuramen Paasivuoressa. Klubi-Trial on perinteisesti järjestetty JMK:n ajokauden päättäjäisten yhteydessä, mutta korona se pilasi tämänkin, kun päättäjäiset peruttiin. Onneksi sentään tämä voitiin järjestää. Niille jotka eivät tiedä mikä on Klubi-Trial, niin se on leikkimielinen kisa, jossa pääsee ajamaan Trial-pyörällä ja kokeilemaan tätäkin hienoa lajia. Pitkäaikainen jäsenemme Jussi Renko tuo paikalle pyörät ja suunnittelee radat ja toimii myös tuomarina. Radat ovat suunniteltu niin että ensikertalainenkin niistä selviää ja miehille sekä naisille on omat sarjansa.



















Paremmuudet saatiin ratkaistua ja voittajat selville. Niin virhepisteitä tulee jalkakosketuksesta maahan, jos ei pysy reitillä, pyörän sammuttamisesta, kaatumisesta ja tuomarille vittuilusta!

Naiset: 

1. Anki 
2. Anna

Miehet:

1. Markku
2. Mika
3. Harri

Suuri kiitos Jussille jälleen kerran järjestämisestä! ns. hattua päästä! ilman aktiivista jäsenistöä ja tässä tapauksessa jäsentä, ei näitäkään tapahtumia olisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n Pilkkikilpailu

  Hyvä kun on selvitty edellisen kisailun karvaasta tappiosta, niin jo oli aika mennä ottamaan toinen. Kyseessä tällä kertaa klubin pilkkik...