lauantai 20. marraskuuta 2021

Kirja, Ruoka & Viini-messut

 Selasin ko. tapahtuman tarjontaa ja kiinnostuin parista esiintyjästä, Kape Aihisesta ja Jaakko Saariluomasta, joilta on tullut keittokirja. Kape on muutenkin näistä julkkiskokeista oma suosikki, niin pitihän sitä mennä katselemaan ja kuuntelemaan mitä asiaa miehillä oli. Siinä samassa sai myös kirja-, viini- ja joulumessutkin. Ensimmäinen etappi oli juuri tuo Kapen ja Jaakon esitys, siellä pojat kokkasivat pari ruokalajia ja samalla höpöttivät ruuanlaiton filosofiasta ja tulihan sieltä ne kiss kiss  pum pum maneeritkin.
Koronan takia ei ruokia saanut tuossa maistattaa, mitä toki hieman ihmettelin, sillä kaikkialla muualla oli maistiaisia tarjolla. Kapen ja Jaskan leukailu oli ihan hauskaa kuuneltavaa, eikä kokkailussakaan mitään vikaa ollut.

Janohan tuossa tuli katellessa ja vaikka en ole mikään viini-ihminen niin ajattelin että kait sitä nyt lasin kuohuvaa voi ottaa. Olipa muuten työn takana tuo lasillinen. Alku näytti hyvältä selkeät tiskit Kuplivaa, Valkoista ja Punaista, selkeää vai mitä? Muutenhan tuo toimii ihan ok, mutta jokaisessa kojussa oli vain 1 myyjä, minulla oli edessä 5 henkilöä ja jonotin juomaa reippaan 15 minuuttia! Jokainen kun halusi jutella viineistä yms. Eikä siinä mitään, niin juttelin minäkin mutta kun katselin niitä muita jonoja joissa oli reipas 20 henkeä, niin noinkohan jonon viimeiset jaksoivat odotella? Aikaisempina vuosina eri firmoilla ja valmistajilla oli ollut omat osastot ja se toimi, tämä ei! Olisi edes ollut useampi myyjä per tiski. Noh lasi saatiin käteen ja ihan suunmyötäistä se kuohuva oli.
Loppuaika tulikin kierrettyä muuta messualuetta, katseltua kirjoja, kuunneltua muutamaa kirjailijaa ja maisteltua kaikenlaisia herkkuja Venäläisestä suolakurkusta, Italialaisesta juustosta, Suomalaiseen kalaan. Koko maailma yhdellä suupalalla.
Monenlaista tavaraa ja herkkua oli tarjolla! Hyvät ja monipuoliset messut oli, ainut huonosti järjestetty asia oli tuo Wine Corner, joka nimensä mukaan oli nurkkaus, jossa sait jonottaa! Mitään ei tullut nyt ostettua mutta mukava tuolla oli käydä ja katsella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Baijerilainen kaali-bratwurstikeitto

  Face on veikeä vekkuli, se kun tietää aina välillä ehdotella kaikennäköistä mikä saattaisi kiinnostaa, nyt eteen tuli HK:n Baijerilainen k...