sunnuntai 24. lokakuuta 2021

Peace Frogs Plays The Doors @Muurmanni

 Face tietää mistä kukin tykkää, niinpä sain mainoksen paikallisen ravintelin eli Muurmannin mainoksen, jossa kerrottiin että laatumusiikkia olisi tarjolla. Kyseisestä bändistä en ollut koskaan kuullutkaan, niin ei voinut tietää olisiko soitanta laadukasta mutta materiaalista se ei ainakaan jäisi kiinni. Muurmannissa oli siis tarjolla 16.10. The Doors:a bändin Peace Frogs Plays The Doors esittämänä!

Paikalle tuli mentyä hyvissä ajoin, kun vielä mainoksessa luki että showtime klo 21, noh ei se ihan alkanut yhdeksältä, eikä ihan kymmeneltäkään mutta toisaalta ymmärrän hyvin porukkaa ei paikalla ollut kuin hieman alta 20. Valitettavasti porukka ei tuosta lisääntynyt, päinvastoin se pieneni. Harmi sillä soisi, että paikallinen ravintola pärjäisi.

Porukan vähyys harmitti myös siksi että bändihän oli aivan loistava! Hienoa heittäytymistä ja vaikka se ei tuolla pienellä videonpätkällä ehkä kuulukaan niin soiton, laulun ja esiintymisen laatu oli minusta loistavaa! Kyllä tätä bändiä voi helposti suositella! Tokihan tuo paikalla ollut porukka otti kaiken irti, mutta on se varmasti harmi myös bändille soittaa vain muutamalle ihmiselle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Baijerilainen kaali-bratwurstikeitto

  Face on veikeä vekkuli, se kun tietää aina välillä ehdotella kaikennäköistä mikä saattaisi kiinnostaa, nyt eteen tuli HK:n Baijerilainen k...