maanantai 5. heinäkuuta 2021

Kivisalmen Kievari ja Laukaan Satama Cruising

 Nyt on motoristia hellitty hyvillä keleillä! ja miksei myös autoharrastajia, sillä kyllähän näillä helteillä on kelvannut cruisailla ja päristellä.

Kivisalmen Kievari on paikka jossa tulee käytyä kerran tai pari kesässä herkuttelemassa, ko. paikasta saa nimittäin pistämättömän hyviä hamppareita. Eikä tunnelmaa vähennä yhtään, että tuonne on mukava ajella. Isäukon kanssa siis mopon keulat kohti Kivisalmea. Lautaselle päätyi tämän hetken sesonkiburgeri eli Habaa, Habaa, Nero, joka nimensä mukaan tuo tulisuutta syöjälle. Komeus pitää sisällään briossämpylän, habaneromajoa, salaattia, tomaattia, sipulia, naudan täyslihapihvin, cheddaria, nachoja, salsaa ja habanero-juusto-kastikkeella kuorrutetut ranut.


Tuon kylkeen, kun vetäisi alkoholittoman oluen, niin avot! Hamppari oli juuri sopivasti tulinen, ei liian eli kaikki ainekset maistuivat hyvin mutta juuri sellainen että mukava lämpö levisi kroppaan puskematta kuitenkaan tuskanhikeä! Eli mainio tuote kerrassaan! Toki tuo tulisuuden sieto on yksilöllistä ja itsellä siihen on jo jonkinnäköinen toleranssi mutta jos tulisuus ei ole ongelma, suosittelen!

Kupu ravittuna Kivisalmelta kohti Laukaan satamaa, jossa oli ko. päivänä Laukaan Satama Cruising. Itse en ole ns. automiehiä, eli en oikeasti noiden päälle ymmärrä muuta kuin sen että ne ovat komeita. 

Järjestyksen valvoja torppasi satamaan menon kommentilla, että tilaa ei ole...kuitenkin autoja sinne meni koko ajan ja ei siis näyttelyautoja. Samoin joukko motoristeja tuli pois alueelta ja tuumasivat että tilaa olisi ajaa pyörät lähemmäksikin mutta JV ei vaan päästänyt, noh vian ei tarvitse olla iso, kun se on päässä! Eipä sillä matkahan ei nyt pitkä ollut, joten tossua toisen eteen.















Hyvin oli porukkaa paikalla ja komeita oli autot ja hienosti niitä oli tuunattu! Rokki ja muu musiikki pauhasi ja porukka oli hyvällä fiiliksellä liikkeellä. Hiki tuli kulkijalle ja ei tuolla kauaa jaksanut toppahousuissa kierrellä. Hieno päivä, hyvää ruokaa, hyvää seuraa, hienoja autoja, iloisia ihmisiä, siitä oli loistava la päivä tehty. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n Pilkkikilpailu

  Hyvä kun on selvitty edellisen kisailun karvaasta tappiosta, niin jo oli aika mennä ottamaan toinen. Kyseessä tällä kertaa klubin pilkkik...