keskiviikko 7. heinäkuuta 2021

JMK:n tiistai-ajelu 6.7.21

 Tänä kesänä onkin ollut hyvin porukkaa Jyväskylän Moottoriklubin ti ajeluissa ja miksipä ei olisi kun kelit ovat suosineet ja rajoituksetkin osin poistuneet. Lähtö tapahtuu joka ti klo 18 Tourulan Nesteeltä ja mukaan voi tulla kuka tahansa motoristi, ei siis tarvitse kuulua klubiin. Nyt ajo suuntautui Toivakkaan ja tarkemmin siellä Huikon Helmeen. Hyvissä ajoin porukka kerääntyy juttelemaan ja kahvittelemaan lähtöpaikkaan.









Reitti meni Vaajakosken ja vanhan nelostien kautta Toivakkaan ja siitä Huikon Helmeen. Vauhti oli välillä aika kovaakin, sillä perässä tulijat saivat pitää välillä reipasta 120 km vauhtia pysyäkseen letkassa, mutta perille päästiin. Hieman tuli ahdasta Helmen pihassa, kun lähes 20 pyörää kaarsi pihaan, autot parkkeerasivat tien toiselle puolelle. Kahvi, munkit, jäätelö ja muut virvoikkeet teki kauppansa ja terassi täyttyi nopeasti puheensorinasta ja naurusta.






Hieno keli, mukava pätkä ajaa, hyvää seuraa ja hyvää jäätelöä. Eipä sitä pieni motoristi paljoa kaipaa. Tervetuloa kaikki motoristit mukaan tiistai-ajeluun Tourulan Nesteelle joka ti klo 18. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

K-S MP-näyttelyssä kävi vilinä viikonlopun aikana

  Tämä on se viimeinen kevään merkki kun  JMK:n järjestämä K-S MP-näyttely järjestetään Hipposhallissa. Lipunmyynnin käynnistyessä oli jo u...