keskiviikko 30. lokakuuta 2019

TYHY-päivän herkutteluja

Välillä pääsee ns. ilmaiselle lounaalle ja sen aika oli nyt kun vietettiin työporukan kanssa TYHY-päivää. Ensin hieman reippailtiin Harjun maisemissa, josta sitten suuntasimme nauttimaan illallista Haraldiin. Olin jo hieman tutkaillut Haraldin listaa ja kaikkihan siellä kuulostaa hyvälle, mutta kun silmiin osui elukka, jota en ole aikaisemmin maistanut valinta oli varsin selvä. Lautaselle päätyi Ruurikin Riekkoa. Alkuun tuotiin varrasleipää ja voisulaa, jolla ruokahalun saikin heräteltyä mukavasti.





Haulivaroitus tuli tarjoilijalta ennen syöntiä, mutta ainakaan en huomannut, jos sellaisia oli. Kyytipojaksi tuli otettua vielä Tornion Panimon Pale Ale. Annos oli iso ja nälkä lähti. Riekko sinänsä oli hieman pettymys, ei sillä hyvää se oli ja ravintolan vikahan tämä ei ollut ollenkaan, omat odotukset olivat vain niin korkealla. Olin ajatellut, että riekko olisi jotenkin vahvan ja riistamaisen makuinen mutta se olikin aika miedon makuinen. Silti siis hyvää mutta nuo omassa päässä olleet suuret odotukset eivät täyttyneet, muuten annos oli loistava, varsinkin tuo mustaherukkahilloke sopi annoksen muiden ainesosien kanssa loistavasti. Jälkiruuaksi otin Haraldin Tervaisen, jossa tervajäätelö, nougat-kinuskikastike, manteli-kauramuru ja kuivatut karhunvatukat löivät kättä.



Olipas makusta! Mukavan tervainen, ei kuitenkaan liikaa ja ei niin imelä, eli sopiva lopetus aterialle. Jos kokonaisuuden olisi joutunut maksamaan omasta pussista, olisi komeudelle tullut hintaa 45.7€ eli mitään halpaa touhuahan tuolla syöminen ei ole, toki tuossa oli oluen osuus yli 8 euroa, mikä on aika ryöstöhinta pullollisesta olutta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n Pilkkikilpailu

  Hyvä kun on selvitty edellisen kisailun karvaasta tappiosta, niin jo oli aika mennä ottamaan toinen. Kyseessä tällä kertaa klubin pilkkik...