maanantai 28. lokakuuta 2019

Klubitrial ja ajokauden päättäjäiset

Jyväskylän Moottoriklubi täytti tänä vuonna kunnioitettavat 45 vuotta ja synttäreitä juhlittiin "vain" klubitrialin ja ajokauden päättäjäisten merkeissä, tässä taustalla on se, että kerho haluaa panostaa sitten hieman isommin, kun tulee miehekkäät 50 vuotta täyteen.

Klubitrialkin on järjestetty jo 25 kertaa, joten juhlavuosi tämä on sillekkin. Trial on siis jäsenistölle tarkoitettu leikkimielinen kisa, jossa kerhomme trialkuningas Jussi tekee radat, tuo pyörät ja näin jäsenet pääsevät tutustumaan lajin saloihin. Osallistujia oli hieno määrä, jos en väärin muista niin 16. Vaikka kisa onkin leikkimielinen, kyllä siellä mestaruudesta ihan tosissaan ajetaan.

Pienenä se on vitsa väännettävä

Kisa oli tiukka ja uusintoihin jouduttiin turvautumaan, mutta lopulta voittajakin saatiin selville. Parhaat palkitaan siis illemmalla klubilla ajokauden päättäjäisissä. Voittajallehan on tiedossa reilusti mainetta, kunniaa ja lainatakseni Jussia myös "herpesmaljaksi" ristitty kiertopalkinto. Ilta alkoi klubilaisten yhteiskuvauksella, alla olevat kuvat on minun räpellyksiä ja virallinen kuva on jotain muuta.

Porukkaa oli tullut kerholle runsaasti ja oli oikein kiva nähdä sellaistakin väkeä, joka ei yleensä klubilla niin usein käy. Ensin oli laitettu pöytä koreaksi ja jokainen sai vatsan täyteen.

Sitten oli trialkisan palkintojen jaon vuoro. Yleisen sarjan kolme parasta olivat 3. Keijo Minkkinen, 2. Pekka Puranen ja 1. Markku Liukkonen, naisten sarjan voitti ainoana osanottajana Ulla Kelonen.

Samalla kerho muisti ja antoi kunniakirjan Jussille, pitkäjänteisestä työstä klubitrialin parissa. Seuraavaksi oli FarPlay-kisan tulosten julkistaminen. Niille jotka eivät tiedä mikä kisa on, niin lyhyesti kisassa on kyse moottoripyörällä ajamisesta. Pisteitä saa ajetuista kilometreistä, kokoontumisajoista, ulkomaanmatkoista ja kerho aktiivisuudesta. Kisa on avoin kaikille Keski-Suomen talousalueella asuville motoristeille, eli kerhon jäsen ei tarvitse olla. Kisa alkaa aina ajokauden avajaisissa ja päättyy lokakuun puolenvälin paikkeilla.

Kisassa palkitaan 10 parasta ja oma sijoitus oli 14. Mutta hieman statistiikkaa: kisaan osallistui 37. henkilöä, joiden yhteiskilometrimäärä oli huikeat 276354 km. Kolme parasta oli: 3. Arto Olkkonen, 2. Keijo Minkkinen ja 1. Jari Karjalainen, jonka kisa-aikana ajama kilometrimäärä oli huikeat 25000 km.
Ilta jatkui niin kuin illat klubilla tuppaa jatkumaan eli jutustelun ja yhdessäolon merkeissä, illan täydensi Solifers, joka sai iloluonteiset motoristit sankoin joukoin tanssahtelemaan.

Hieno ilta tosiaan! Lopuksi vielä hieman videota trialista ja bändistä. Onnea Jyväskylän Moottoriklubi näin omastakin puolesta ja varsinkin onnittelut kerhon jäsenille, sillä he tekevät kerhosta ainutlaatuisen ja hyvän paikan olla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n Pilkkikilpailu

Hyvä kun on selvitty edellisen kisailun karvaasta tappiosta, niin jo oli aika mennä ottamaan toinen. Kyseessä tällä kertaa klubin pilkkik...