tiistai 15. lokakuuta 2019

SMOTOn syyskokous ja 30v. juhlat @Riihimäki

Joskus pääsee yhdistämään työn ja huvin ja juurikin niin kävi 12.10, kun SMOTO piti syyskokouksen, jonne minua pyydettiin somevastaavaksi sekä valokuvaamaan. Samalla toki pääsi osallistumaan ja katsomaan mitä kaikkea kokouksessa tapahtuu mutta myös juhlimaan 30 vuotta täyttävää SMOTOa, suuren suuret onnittelut siis SMOTOlle!!



Kokous ja juhlagaala pidettiin Teatterihotelli Riihimäellä. Paikkahan ensinäkemältä siis itse talo toi mieleen Psykon tai Hohdon, mutta sisätilathan olivat oikein viihtyisät ja huoneet todella siistit. Saunatilat tilavat ja hienot eli jos Riihimäelle eksytte, voin hotellia suositella lämpimästi.







Päivä siis alkoi syyskokouksella jonka aluksi SMOTO palkitsi Mopoilevat nuoret ry:n pitkäjänteisestä nuorisotyöstä, kyseinen järjestö on toiminut jo 10 vuotta! Tästä voisi joku Jyväskyläläinen mopoporukka ottaa kopin ja olla ko. järjestöön yhteydessä!




Nuorten kanssa keskusteltiin kaksipyöräisten tulevaisuudesta ja viritettiin myös yhteistyökuvioita. Nuoret myös kertoivat järjestön toiminnasta yms. Kokous jatkui sääntömääräisillä asioilla. Valittiin mm. uusi hallitus, kerrottiin visioista 2020, minkälainen voisi olla motoristi 2030 ja käsiteltiin mm. kilpiasiaa ja minkälaisilla koko vaihtoehdoilla SMOTO lähtee viemään kilpiuudistusta eteenpäin. Palkittiin myös Hyviä muistoja verestä kampanjan parhaat! Onnea uudelle hallitukselle ja onnea verenluovutuskampanjan voittajille!


Uusi hallitus




3. Naismotoristiryhmä, 2. Huittisten Moottoripyöräilijät, 2. Gruppo Moto Guzzi Finland ja 1. Kuopion Moottoripyöräklubi


Pitää sanoa, että nyt konkretisoitui se, miten isojen asioiden parissa SMOTO painii! Hyvinä esimerkkeinä ajoneuvoveron torppaus (ns. huvikuunarivero), rekisterikilpiuudistusta ajetaan eteenpäin ja paljon paljon muuta. Tämä on asia joka ei ehkä näy kovin hyvin tavan jäsenelle tai kerholle mutta tämän takia kannattaisi kokouksiin osallistua, sillä siellä näkee edes osan siitä valtavasta työmäärästä mitä nämä kaverit tekee, ja siitä heille kuuluu ISO KIITOS!!

Oli joku uskaltautunut tulemaan ihan pyörälläkin tai todistettavasti heitä oli kaksi mutta toisesta pyörästä ei ole kuvaa.



Niin itsehän edustan Jyväskylän Moottoriklubi ry:tä ja samasta kerhosta meitä oli muutamia muitakin paikalla. Pitihän se ottaa itsestäkin eka peiliselfie kun kerrankin oli päällä ns. parempaa Seppälää :P



Gaala alkoi puheenjohtajan puheella ja terveisillä. Tämän jälkeen "lavalle" nousi Europarlamentaarikko Petri Sarvamaa joka onnitteli SMOTOa ja puhui mm. siitä prosessista mikä käytiin katsastuspakon lykkäämisessä. Niin tämäkin on mielenkiintoinen asia, sillä nythän eletään siirtymäaikaa, jonka aikana jäsenmailla on mahdollisuus perustella miksi katsastusta ei moottoripyörille ja muille kaksipyöräisille pitäisi tulla, Suomi ei valitettavasti ole ainakaan vielä ottanut asiaan mitään kantaa!! mutta SMOTO edistää ja panostaa tähänkin, että näin tehtäisiin.






Puheiden jälkeen alkoi illallinen ja tarjolla olikin aika annos herkkuja! Tästäkin pisteet hotellille, itse hotellin ravintolassa en syönyt mutta jos sen anti on samaa luokkaa kuin illallisen, niin ei tarvitse pelätä, että pettyy.







Olihan herkkua, varsinkin alkupalat saavat allekirjoittaneelta kiitosta, vaikka ei muussakaan tarjottavassa ollut moittimista. Ilta jatkui taikuri Luttisen taikashow'lla ja kerhojen muistamisilla. Loppuillasta vielä porukkaan takoi liikettä Peikko MC Rythm'n Blues Band!








Niin tulihan sitä käytyä ihan Riihimäen yössäkin ja mieleen jäi varsinkin Juomahuone Laitinen, mukava pieni paikka jossa oli hyvä palvelu ja hyvä olutvalikoima, kuvaa ei valitettavasti ole. Hieno reissu, jossa sai paljon lisää tietoa SMOTOn toiminnasta ja mikä parasta näki kohtalotovereita! Lopuksi vielä pikku pätkä Luttisen esityksestä, ihan ei mene enää lastenohjelmasta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

K-S MP-näyttelyssä kävi vilinä viikonlopun aikana

  Tämä on se viimeinen kevään merkki kun  JMK:n järjestämä K-S MP-näyttely järjestetään Hipposhallissa. Lipunmyynnin käynnistyessä oli jo u...