maanantai 4. joulukuuta 2023

Poets of the Fall @Pakkahuone

 Liput kun tulivat myyntiin, oli itsestään selvää että ne ostetaan. Poets of the Fall kiersi 20-vuotis juhlakiertueella ja viimeinen keikka oli Tampereella Tullikamarin Pakkahuoneella.

Poets of the Fallin musiikista olen tykännyt aina, mutta koskaan en ole heitä livenä nähnyt. Kaikki kehuivat minulle miten loistava livebändi he ovat. Ja kun olin noita hehkutuksia useamman viikon kuunnellut, en oikein voinut ajatella muuta kuin että tulen pettymään, koska odotukset olivat jo niin korkealla. 

Mutta laitetaas ensin kuvat ja kerrotaan sitten miten kävi, paikkahan oli loppuunmyyty ja onneksi menin ajoissa, jotta pääsin hyville paikoille.












Keikan loppupuoliskolle siirryin salin takaosaan miksauspöydän tuntumaan, nauttimaan virvokkeista. Olutlasin kanssa en viitsinyt lähteä tunkemaan takaisin vanhalle paikalle, sen verran ahdasta oli jo tulla sieltä pois.







Niin oliko keikka niin hyvä kun kaikki se hehkutus antoi ymmärtää? Oli se ja vieläpä parempi, kyllä kaverit ovat kovassa kunnossa ja osaavat ottaa yleisönsä. Ainut pettymys oli se että keikka loppui! Videosta ei valitettavasti välity se tunnelma joka Pakkahuoneella oli!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensikosketus Rodoksen saareen

  Lomalle teki mieli ja pikkuisen oli vielä flunssaa päällä. Eipä siinä sitten kauaa mennyt kun netin aukaisin ja matkat oli varattu. Suunta...