maanantai 24. huhtikuuta 2023

Kuopion MP-näyttely

 Kevät antoi kyllä kelien puolesta parastaan, kun pyörän keula lähti kohti Kuopiota ja siellä KMC:n järjestämään Kuopion MP-näyttelyä. Mukava ja lämmin keli ajella ja mahtava oli pitkän talven jälkeen, ottaa ensimmäinen ns. "pidempi" reissu.

Kuopion MP-näyttely on Itä-Suomen suurin MP-näyttely ja on ainut varsinaiselle ajokaudelle sijoittuva näyttely Suomessa, toki jo K-S MP-näyttelyyn voi päästä pyörällä, mutta se ei aina ole varmaa.

Itse saavuin paikalle la joskus ennen klo 12 ja jo silloin piha oli täynnä pyöriä, hyvä keli siis houkutteli runsaasti motoristeja liikkeelle omilla pyörillään.

Pihalla oli myös mahdollisuus koeajaa Indian moottoripyöriä ja kyllä siinä hyvin porukkaa pyörikin ja pyörät vaihtoivat kuskia tiuhaan. Lipun oston jälkeen matka suuntautui suoraan pihalle Stunt-näytökseen, joka sopivasti alkoi.Näytöksen jälkeen olikin näyttelymakkaran vuoro ja siitä sisään ihailemaan näyttelyn tarjontaa. Hyvin oli eri myyjiä ja pyöriä tarjolla. Katseltavaa riitti ja porukkaa oli todella runsaasti paikalla, välillä hallissa oli jopa ahdasta.

Ilahduttavaa oli nähdä täälläkin, että nuorison mopo- ja piikkipyörien määrä oli iso. Antaa toivoa siis tulevaisuudesta. Bändi soitti musiikkia messuvieraiden iloksi ja haastatteluja tuli eri osastoilta. Kyllä täällä hyvin viihtyi ja muutamia tuttujakin tuli tavattua. La tuli tieto, että kävijöitä oli ollut päivän aika 3200, joka oli näyttelyn la päivän ennätys. Koko viikonlopun kävijämäärä olikin 4810, ennätys tämäkin!

Paluumatkalla alkoi hiukomaan ja kun vielä olin saanut suosituksen matkanvarrella olevasta paikasta, niin sinnehän piti pysähtyä. Hankasalmen tietämillä oleva Grill Roomia oli kehuttu, listalta valikoitui myyjän suosituksesta hieman tulisuutta sisältävä Classic Smash, johon otin medium tulisuudella olevan kastikkeen ja kylkeen ranut paprikamajoneesilla. Nyt pitää sanoa, että oli hamppari kohillaan, makua riitti ja poltekin oli juuri sopivaa, tämän ensimmäisen kokemuksen perusteella lämmin suositus! 

Olipas hyvä päivä kaikkineen! Mukavaa ajelua, komeita pyöriä, tuttuja ja hyvää ruokaa, eipä sitä paljon paremmin voisi päivää viettää. Tätä se bikerlife on parhaimmillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Honda Meeting of Finland 2024

  Nyt oli vuorossa Honda Riders of Finlandin järjestämä Honda Meeting. Kyseessä siis tavallaan kerho- ja merkkikokoontuminen, jonne kuitenk...