maanantai 27. maaliskuuta 2023

Show Must Go On -musikaali Paviljongissa

 Viikko onkin ollut varsin musiikkipitoinen, kun ensin to oli BEHM:n keikka ja la Queenin musikaali Show Must Go On. Vaikka luin Paviljongin sivuilta mitä tuo pitää sisällään, oli ensimmäiset minuutit vähän sellainen mitä vit*** olo. Meni aivot ristiin kun välillä oltiin Queenin matkassa ja välillä taas Bohemians-yhtyeen matkassa. Tuon kun sisäisti että tarinat kulkevat rinta rinnan, niin pystyi nauttimaan esityksestä täysin rinnoin.




















Hyvin vuoroteltiin Queenin ja Bohemianssin välillä. Välillä lavalla sekoitettiin molemmat yhteen, esitys oli hyvä, tarinankerronnallisesti alkuhämmennyksen jälkeen hyvinkin looginen. Näyttelijät suoriutuivat osistaan hyvin ja varsinkin Mikael Saari osasi hyvin diivan elkeet ja ottaa yleisönsä. Jopa yleisön joukkoonkin mentiin juoksentelemaan useampaan otteeseen. Suurimmat hitit tuli ja muutama harvemmin kuultukin kappale, eli hieno ja laaja kattaus Queenin musiikkia tarjottiin, joten voi sanoa että rahoille tuli vastinetta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

K-S MP-näyttelyssä kävi vilinä viikonlopun aikana

  Tämä on se viimeinen kevään merkki kun  JMK:n järjestämä K-S MP-näyttely järjestetään Hipposhallissa. Lipunmyynnin käynnistyessä oli jo u...