torstai 23. kesäkuuta 2022

MP-näyttelyn talkoobileet

 JMK järjesti huhtikuussa Suomen suurimman MP-näyttelyn, on se myös hienoin ja komein, mutta kun HKI:n näyttely peruuntui oli JMK:n näyttely kävijämäärältään Suomen suurin.

Näyttelystä on oma juttunsa mutta kun kaikki tehdään talkoovoimin, on hyvä muistaa myös talkooporukkaa. Tällä kertaa juhlat järjestettiin Pub Pääkonttorissa, jossa oli tarjolla ruokaa, juomaa ja elävää musiikkia.

Ari paisteli pihalla palvipossua ja kanaa sekä makkaroita. Tarjolla oli myös salaattia ja leipää! Iso kiitos kokille, ruoka oli hyvää ja nälkä ei jäänyt kurnimaan suolenmutkaan!

Puheenjohtajamme Jari Kielinen piti kiitopuheen ja loistavaa oli kuulla, että tämän vuoden näyttely oli yksi parhaista mitä olimme järjestäneet, niin kävijämäärältään kuin tulokseltaankin, joten syytä juhlaan todellakin oli!Ilta jatkui jutellen ja kesän reissusuunnitelmia kuunnellen. Pidettiin siinä pubivisakin, jossa joukkueemme voitti toisen kierroksen! Bändi aloitteli soitantaa ja hyvin soittikin. Takuuvarmaa rautalankaa hyvällä meiningillä! Porukka intoutui jälleen kerran laittamaan jalalla koreasti!

Itsehän oli liikenteessä autolla, joten jossain vaiheessa iltaa tuli väsy ja suunnitelma oli, että kotiin sohvalle Star Wars pyörimään ja ehkä pari olutta. Yhden jakson sain katsottua ja tuopillisen olutta juotua, kun sänky veti puoleensa! 


Mukavat oli bileet, kiitos niidenkin järjestäjille! Porukalla oli tosi hyvä fiilis olla yhdessä ja nauttia illasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

MP-näyttelyn talkoobileet

  JMK järjesti huhtikuussa Suomen suurimman MP-näyttelyn, on se myös hienoin ja komein, mutta kun HKI:n näyttely peruuntui oli JMK:n näytte...