maanantai 2. toukokuuta 2022

Vapun apetta

 Nyt ei paljoa hienosteltu, oli nakkia, nakkia, nakkia ja nakkia! Ok toki kasviksia, halloumia ja muutamaa eri salaattia, joista pari kaupan ja pari kotitekoista! Ari-Matti oli tehnyt virolaisen perunasalaatin, jossa oli kinkkua, kananmunaa, smetanaa, majoneesia, suolakurkkuja ja perunaa.

Itse olin tehnyt kukka- parsakaalisalaatin, johon siis pilkotaan kukka- ja parsakaalia, kuivattuja karpaloita ja koko komeus aateloidaan majoneesilla! Kaupan salaattien virkaa pitivät perinteinen perunasalaatti ja jalapenoilla aateloitu coleslaw




Täyteenhän siinä tuli kun pari lautasellista vetäisi apetta kapeisiin kasvoihin. Hyvää oli ja kiitos kaikille osallistujille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viikonloppu täynnä kulttuuria

Nyt oli viikonloppu niin täynnä kulttuuria, ettei hetkeen ole ollut!  Kiitos Kimmo ja Anna-Kaisa kun pyysitte meidät mukaan Traktorijatzeill...