maanantai 2. toukokuuta 2022

Vapun apetta

 Nyt ei paljoa hienosteltu, oli nakkia, nakkia, nakkia ja nakkia! Ok toki kasviksia, halloumia ja muutamaa eri salaattia, joista pari kaupan ja pari kotitekoista! Ari-Matti oli tehnyt virolaisen perunasalaatin, jossa oli kinkkua, kananmunaa, smetanaa, majoneesia, suolakurkkuja ja perunaa.

Itse olin tehnyt kukka- parsakaalisalaatin, johon siis pilkotaan kukka- ja parsakaalia, kuivattuja karpaloita ja koko komeus aateloidaan majoneesilla! Kaupan salaattien virkaa pitivät perinteinen perunasalaatti ja jalapenoilla aateloitu coleslaw




Täyteenhän siinä tuli kun pari lautasellista vetäisi apetta kapeisiin kasvoihin. Hyvää oli ja kiitos kaikille osallistujille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viimeinen siivu Akaroan kautta Christchurchiin

  Tekaposta jälleen hyvissä ajoin liikkeelle, aamupalan kautta tietenkin. Ei jotenkin edes tajua että kyseessä on viimeinen päivä pyörän pää...