maanantai 23. toukokuuta 2022

Hymyilevän Motoristin Kevätpäivä

Tänä vuonna vetovastuu Hymyilevän motoristin kevätpäivästä oli KMC:llä ja paikkana toimi Tahko. Tämä oli myös ensimmäinen pidempi reissu uudella pyörällä. Matkaan lähdin puolilta päivin ja en nyt lähtenyt ajelemaan mitään maisemareittejä, vaan tarkoitus oli päästä suorinta tietä kohteeseen. Mökki oli vuokrattu Tahkon sivuilta Tahko-Tours lux huvila 17, osui meille. Erittäin tasokas ja hyvin pidetty mökki, jossa oli makuupaikat 9 hengelle. Mökkiin majoittui 8 henkeä, kaikki tuttuja toisilleen jo vuosien varrelta, nyt vain poikkeuksena se että minä en ollutkaan joukon nuorin!

Kypäräkalja




Perjantai meni saunoessa ja jutellessa sekä tietenkin kertoessa ensikokemuksia uudesta pyörästä. Onhan tuo Honda aika leppeä ajaa, ei paljoa tunnu tärinöitä eikä tuulen heilutteluja! Hyvä valinta vaikka sokkona ostinkin! Omalta kohdalta pe ilta loppui lyhyeen, ei vaan jaksanut valvoa, joten nukkumassa oltiin reippaasti ennen klo yhtätoista, vanha ei jaksa enää 😂
Lauantaipäivä on varsinainen paraatipäivä, jolloin myös itse tapahtuma on virallisesti. Perinteen mukaan HMKP alkaa kokoontumisella letka-ajoa varten ja olihan tuota porukkaa. Epävirallisen arvion mukaan n. 500 pyörää kokoontui kentälle, jos matka jatkui kohti Tahkoa.









Tahkon piha ja parkkipaikka täyttyi motoristeista ja iloisesta puheensorinasta, kun pitkästä aikaa näki taas motoristiveljiä ja siskoja! Itse ajelin jossain letkan puolivälin paikkeilla ja komeeta katseltavaa se oli! Tahkon pihassa perinteiset puheet ohjelmat ja esitykset, sekä vuoden 2023 HMKP järjestäjän ilmoitus, vanteen ja vuoden 23 HMKP järjestää Helsingin Moottoripyöräilijäkerho ry





Ja mikä parasta tuon hitusen vanhemman Kiisken syntymäpäivä osui juuri tälle samalle päivälle ja täyteen tuli kunnioitettavat 70-vuotta! Muun mökkiporukan kanssa oli suunniteltu pikku yllätystä lahjoineen ja kuohareineen. Lahjakortti pyöräliikkeeseen, mitali kaulaan ja kuoharia lasiin! Onnittelut vielä rakkaalle isäukolle tätäkin kautta!




Kun ns. muodolliset juhlavuudet saatiin pois päiväjärjestyksestä, oli illallisen aika. Monesti Eki ja minä olemme olleet ns. nyrkin ja hellan välissä ja tehneet poppoolle sapuskat, mutta nyt mentiin HMKP-illalliselle, joka järjestettiin ravintola Hillsidessa, pöydät notkuivat erilaisista alku- ja pääruuista, eikä hintakaan päätä huimannut 29.9€/hlö ei ollut paha hinta, varsinkin kun nyt voi todeta että ruoka oli todella hyvää! Vielä ryhmällä ostettiin ja nostettiin maljat pöydässä ruisviskin saattelemana!




Tuosta olikin maha pinkeänä mukava jatkaa kohti ilta-ohjelmaa joka taasen oli tislaamoravintola Hophaussissa. Siellä ilta jatkuikin tutustuessa panimon tuotteisiin ja illan kruunasi bändi, joka sai motoristien jalan vipattamaan. Omalta osalta matka jatkui vielä ravintola Karhuun, jonka olisi voinut kyllä jättää välistä, sillä haikia oli huomen 😆 Mutta kotiin päästiin vaikka aamulla hieman meinasikin heikottaa!


Lopuksi vielä kuva koko ryhmästä, olen tämän sanonut ennenkin mutta sanotaan jälleen! On etuoikeus ollut tutustua teihin ja kiertää kanssanne tapahtumia ja reissata pitkin poikin maita ja mantuja! Kiitos kun olette!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

K-S MP-näyttelyssä kävi vilinä viikonlopun aikana

  Tämä on se viimeinen kevään merkki kun  JMK:n järjestämä K-S MP-näyttely järjestetään Hipposhallissa. Lipunmyynnin käynnistyessä oli jo u...