maanantai 2. toukokuuta 2022

Kuopion MP-näyttely

 KMC eli Kuopion Moottoripyöräclubi järjesti moottoripyöränäyttelyn Kuopio-hallissa 23.-24.4.2022. Tällä kertaa paikalle mentiin näytteilleasettajan ominaisuudessa, kun SMOTO kaipasi talkooporukkaa osastolleen. Meidän urakka siis alkoi jo 22.4. perjantaina osaston pystytyksellä.
Osasto oli onneksi nopeasti pystytetty ja pääsimme hyvissä ajoin hotellille, majoittumaan, suihkuun ja valmistautumaan ruokailemaan. Paikaksi valikoitui Isä Camillo, joka kuuluu yhtiin Kuopion parhaimpiin ravintoloihin. Minä otin karitsaa ja jälkiruuaksi 2 suklaan fondantin! Olihan muuten herkkua ja eikä pahan hintaistakaan ruokien hinnaksi tuli 36€ ja siihen kun otti oluen ja jälkiruuan kylkeen yhden irkkukahvin, niin kokonaissumma taisi olla jotain 50 pintaan.

Lauantaiaamuna maittavan aamupalan jälkeen hallille ja patsastelemaan osastolle, porukkaa oli todella hyvin ja SMOTOn toiminnasta sai kertoa moneen otteeseen ja arpamyyntikin sujui hyvin! Näyttely on kooltaan K-S MP-näyttelyä pienempi ja se näkyy näytteilleasettajien määrässä ja myös pyörien määrässä. Silti halliin oltiin saatu hieno kattaus pyöriä. Tässäkin näyttelyssä se mikä pisti silmään, oli nuorien mopot ja piikit, niin valtavan hienoja laitteita on nuoriso rakennellut.

Ulkona oli muutaman kerran päivässä stunt show, jossa Ukrainalaistaustainen Dasha Kharchenko ja Niko Säkkinen antoivat yleisölle hienon näytöksen.Lauantain näyttely päättyi ja oli aika jälleen suunnata hotellille ja KMC:n järjestämää iltajuhlaa kohti. Valitettavasti itse juhlista ei ole kuvia. Piti käydä syömässä välillä ja kun sieltä palasimme, olivat juhlat jo lähes ohi. Hiukan harmittaa että ruokailussa kesti niin pitkään, olisi ollut kiva jutella ihmisten kanssa ja tutustua paremmin Kuopion porukkaan ja muihin näytteilleasettajiin, mutta ehkä ensi vuonna. 

Kävimme siis syömässä Frans & Sophiessa, jossa listalta valikoitui sitruunalla ja lehtiyrteillä maustettua kananpoikaa. Ja voi pojat että olikin hyvää! 


Tuon kylkeen hyvä olut niin eipä paljoa parane! Hintaakaan oluen kanssa ei tuolla muistaakseni tullut kuin rapiat 30€.

Sunnuntaina niin ikään maittavan aamupalan jälkeen hallille ja samalla kaavalla kuin la.


Mukava viikonloppu ja näyttely tosiaan, KMC teki kävijäennätyksenkin 4700 kävijää kahden päivän aikana, mikä on loistavaa! Kuten edellä jo mainittu oli myös ilo nähdä tuo nuorison ponnistus ja taito. Kiitos KMC, teidän näyttelyssä oli oikein lupsakkaa ja kaikki järjestelyt yms. asiat hoituivat todella jouhevasti!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hymyilevän Motoristin Kevätpäivä

Tänä vuonna vetovastuu Hymyilevän motoristin kevätpäivästä oli KMC:llä ja paikkana toimi Tahko . Tämä oli myös ensimmäinen pidempi reissu ...