sunnuntai 20. helmikuuta 2022

Hiisi Taproom & Bottleshop

 Ennen joulua kävin Hiisin Taproomissa oluella ja silloin jo katselin annoksia ja haistelin tuoksuja, että tänne pitää kyllä tulla syömään ja nyt tuli sen aika!

Paikkahan on sisustettu hienosti käyttäen panimon oluiden hahmoja, joita on maalattuna ja heijastettu seinille.



Alkupaloiksi otettiin Siiklikeko ja Savustetut tonttukivet. Siiklikeossa oli pottua, aiolia, kevätsipulia ja pikkelöityä chiliä, kun taas tonttukivissä savustettua punajuurta, aiolia, kuivattua lehtikaalia, maa-artisokka sipsejä ja graavattua keltuaista. Molemmat alkupalat olivat hyviä, itse ehkä tykkäsin enemmän noista tonttukivistä, ei sillä potut oli herkullisia myös.


Pääpalaksi valikoitui Nisse ja Nasse, joka oli Schnizel, jossa mukana oli aiolia, friteerattua perunaa, parmesaania ja pikkelöityä sipulia. Kyytipojaksi schnizelille valikoitui Hiisin Rakki.


Hyvin suunmyötäinen oli tämäkin, pitää tosin todeta että jos oisin oikein ajatuksella lukenut listaa oisin saattanut alkuhyväksi valita jotain muuta kuin perunaa, sitä nyt tuli aimo annos tämän ateriakokonaisuuden yhteydessä. Ainoan miinuksen annan leikkeen suolaisuudessa. Jos sitä olisi ollut yhtään enemmän, olisi sitä ollut liikaa! Muuten pääruoka oli vallan mainio!

Aika täysi olo oli noiden jälkeen mutta onneksi jälkiruualle on oma mahansa! Joten pöytää kuppi kahvia ja Piki-Tihku, eli lakritsi créme brûrée ja sitruunasorbettia.


Ai että! olipas makoista ja sorbetti tasapainotti mahtavasti tuota annosta! Jos oli täysi olo aikaisemmin, niin nyt oltiin jo ähkyn alkuasteilla.

Kokonaisuutena 4.5/5, tuo leikkeen suolaisuus vei tuon 0.5 pistettä. Palvelu oli ystävällistä ja hauskaa ja kaikki tuli ajallaan pöytään. Hintaa kokonaisuudelle tuli 90.6€, joka ei mun mielestä ole paha, kun ajattelee että kokonaisuudessa oli 2 alkupalaa, 2 pääruokaa, 2 olutta, 2 kahvia ja jälkiruoka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

K-S MP-näyttelyssä kävi vilinä viikonlopun aikana

  Tämä on se viimeinen kevään merkki kun  JMK:n järjestämä K-S MP-näyttely järjestetään Hipposhallissa. Lipunmyynnin käynnistyessä oli jo u...