maanantai 26. lokakuuta 2020

Murmuu teatteri: Hiirenloukku

Murmuu on Muuramessa toimiva harrastajateatteri ja tämän syksyn esityksenä on Agatha Christien Hiirenloukku. Teatterin sivuilla esityksestä kerrotaan seuraavaa: Lyhyen ajomatkan päässä Lontoosta sijaitseva Monkswellin kartano on juuri avattu täyshoitolana. Mollie ja Ralston odottavat jännittyneenä ensimmäisiä vieraitaan. Tunnelmaa täydentävät radiossa uutisoitu murha ja alati sakeneva lumimyrsky.
Iltaan mennessä talo on jo täynnä omalaatuisia asukkaita
....


Koska itse esitystä ei saa kuvata, niin joudutte tyytymään pelkkään kirjoitukseen ja kuvaan esitteestä ja lavasteista.

Tarina on hyvä ja tyypillinen Agathan tyylinen murhamysteeri, jossa jokaisella näyttelijällä on sekä motiivi että tilaisuus. Itse esitys pitää katsojaansa tiukassa otteessa loppuun asti ja uskon että monet eivät osaa arvata syyllistä. Näyttelijä suoritukset ovat hyviä ja huumoriakaan ei esityksestä puutu, vaikka murhamysteeristä onkin kyse.


Korostan että en ole suuri teatterin ystävä, mutta tästä pidin, eikä aika tullut pitkäksi missään vaiheessa esitystä. Suosittelen lämpimästi, esitysajat löytyvät Murmuun sivuilta.
Korona oli teatterissa otettu hienosti huomioon, katsojilla on maskit (joko omat tai teatterilta saatu), joka toinen penkki jätetään tyhjäksi, ennen esitystä ohjeet pyörivät kankaalla ja poistuminen porrastetaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tonnikalapasta

  En nyt osaa sanoa mistä tämä idea tuli mutta sain päähäni että viikonlopuksi pitää saada tonnikalapastaa, eikä mistään tölkkikalasta vaan ...