Kasvisvartaille tein yrttiöljyn johon tuli provencenyrttejä ja valkosipulia. Punakaalista tein kahta erilaista salaattia, Toiseen tuli kaalta, punasipulia ja majoneesia ja toiseen punasipulia, porkkanaraastetta, kurkkuraastetta, riisiviinietikkaa, ripaus sokeria ja pippuria. Tein myös jalapenoista, kukkokastikkeesta ja majoneesista tulisen majoneesin, joka oli hyvä kostuke tuonne pitan sisään. Kasvisvartaissa kokeilin ekaa kertaa retiisiä, oli muuten hyvää! muuten vartaissa oli paprikaa, kesäkurpitsaa ja punasipulia.
Aamupalakin oli hieman normaalista poikkeava, kun kananmunan viereen ilmestyi hotdog, jossa oli kebabia, kaalisalaattia ja majoneesia. Muuten iltaruoka noudatteli eilistä linjaa. Täyteen tuli ja missään ei ollut moittimisen varaa. Kaikista lopuista kun jokaista jäi vähäsen, sai tuunattua pyttipannun evääksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti