torstai 7. toukokuuta 2020

Vapun apetta

Koronasta huolimatta ihmisen pitää syödä ja vähän ehkä juodakkin. Vaikka juhlinta tapahtuukin ns. suljettujen ovien takana, niin se ei estä tekemästä ja nauttimasta hyvää ruokaa. Vappumenua suunnitellessa netti on oiva väline ja sieltä voi poimia itselleen parhaiten sopivat reseptit ja ideat. Nyt listalle valikoitui parmankinkkuun käärityt parsat, minihodarit, kana- ja kebabpita, kasvisvartaat, nakkeja sekä kahta salaattia punakaalista.



Kasvisvartaille tein yrttiöljyn johon tuli provencenyrttejä ja valkosipulia. Punakaalista tein kahta erilaista salaattia, Toiseen tuli kaalta, punasipulia ja majoneesia ja toiseen punasipulia, porkkanaraastetta, kurkkuraastetta, riisiviinietikkaa, ripaus sokeria ja pippuria. Tein myös jalapenoista, kukkokastikkeesta ja majoneesista tulisen majoneesin, joka oli hyvä kostuke tuonne pitan sisään. Kasvisvartaissa kokeilin ekaa kertaa retiisiä, oli muuten hyvää! muuten vartaissa oli paprikaa, kesäkurpitsaa ja punasipulia.




Aamupalakin oli hieman normaalista poikkeava, kun kananmunan viereen ilmestyi hotdog, jossa oli kebabia, kaalisalaattia ja majoneesia. Muuten iltaruoka noudatteli eilistä linjaa. Täyteen tuli ja missään ei ollut moittimisen varaa. Kaikista lopuista kun jokaista jäi vähäsen, sai tuunattua pyttipannun evääksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n Pilkkikilpailu

  Hyvä kun on selvitty edellisen kisailun karvaasta tappiosta, niin jo oli aika mennä ottamaan toinen. Kyseessä tällä kertaa klubin pilkkik...