perjantai 17. elokuuta 2018

Lomareissu Kotkaan

Loman tiimellyksessä päätin lähteä lomareissulle Kotkaan ja siellä kun vielä asustaa hyvä ystävä niin majapaikkakin löytyi vaivatta. Kotkahan on kesäkaupunkina vallan mainio!
Joskus ihmettelen että onko pakko jättää se tankkaus viimetinkaan, mutta toisaalta olisipa tämäkin vuoden 55 Sitikka jäänyt näkemättä jos oisin pysähtynyt aikaisemmin.




Pitänee myöntää että ajovideon eka osuus kestää sen reipas 8 min, on vain ja ainoastaan VW konsernin mainoksen ansiota, sillä tuolla päin kun liikuin niin pakkohan se oli käydä ajamassa mainoksessakin mainittu Haminan ja Klamilan väli! Olipa muuten pätkä, suosittelen! Mutkaa ja nyppylää niin että melkein näkee oman takavalonsa!
Ensimmäinen ilta menikin live musiikin saatelemana ja mikäs oli kuunnellessa kun Junkyard Willys laitteli livenä parastaan! Paikkana hieno kallion nyppylällä oleva Palski! Siinä se meni ilta rokettirollia kuunnellessa!






Keikkahan oli näin "ikä-ihmisen" kannalta loistavaan aikaan alkoi klo. 19 ja loppui 21 jälkeen. Tämän jälkeen neuvoa-antaville karaokebaariin, jossa kissaa vingutettiin välillä ihan liiankin kanssa, mutta Kotkassa kaikki on toisin terassin aidatkin vaativat tukijaa että pysyvät pystyssä vai lienenkö kyseessä urheilijanuorukaisten pohkeen venytys?



Seuraavana aamuna olikin meripäivän aika ja ulkosaaristossa tuli käytyä Rankissa. Rankin saarihan on ollut avoinna tavan kansalle vasta muutamia vuosia, sillä se on ollut sotilassaari. Sitä se on toki edelleen, tosin nyt sinne pääsee ihailemaan tykkejä yms.










Korkeanpaikankammoiselle tuo säätorni ei ollut ihan helppo nakki. Toisekseen sinne ei olisi saanut edes kiivetä mutta minkäs teet kun on tällainen niin on tällainen. Koko saari tuli kierrettyä ja välillä mentiin ei niin virallisia polkuja. Jos ei satu olemaan omaa hovikuskia kuten allekirjoittaneella niin menee tuonne ihan maksullinenkin paatti.














Niin täältähän saa ostaa tontteja tai valmiita rivitalon pätkiä, eikä ole muuten maisemat yhtään hullummat! Niin se kaikki hyvä loppuu aikanaan, kuten tämäkin reissu. Hieman kiertotietä kotio eli ns. pienempiä reittejä ja taas voisin kysyä saman minkä alussa että onko pakko jättää se tankkaaminen viimetinkaan...toisaalta joo, ku ajaminen on niin kivaa!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n Pilkkikilpailu

  Hyvä kun on selvitty edellisen kisailun karvaasta tappiosta, niin jo oli aika mennä ottamaan toinen. Kyseessä tällä kertaa klubin pilkkik...