maanantai 6. elokuuta 2018

26. Ponutaival

Kiteen Moottoripyöräklubin Ponutaival järjestettiin jo 26. kerran! Viime vuonna ensimmäistä kertaa rallissa olleena, ajatti se tänne tänäkin vuonna. Paikkana toimii Karjalan Kievarin leirintäalue, joka luokin loistavat puitteet tapahtuman järjestämiselle! Meno sujui varsin helteisessä ja aurinkoisessa kelissä mutta pe illaksi saapui sellainen ukkonen ettei missään, vettä tuli ihan maahan asti! mutta se ei haitannut juhlijoita sillä meno teltalla ja varsinkin sateen lakattua ja bändin aloitettua oli varsin reipas!


Tytöillä oli selkeä viesti kerhon nimessä! Eipähän jää epäselväksi mitä olisi tulossa :P Perjantai meni sateen jälkeen tavatessa tuttuja ja muutamia tuntemattomiakin! Paikallla oli myös Ranskan lahja moottoripyöräilylle eli Kiki, joka on myös Kotaseenkin tulossa! Niin pitääkin nyt mainostaa eli 44. Kotas-Ralli järjestetään 10. - 12.8 Jyväskylän Kotasella, sinne olemaan oma minä valloillaan 25h vuorokaudessa ja jos helteet jo ketuttaa niin Kotasella on sadetakuu eli raikastumaan nyt ensi viikonloppuna kaikki Jyväskylään!


Pe bändinä kansaa tanssitti ja laulatti Rai Rai, plussapistetä bändille naisrumpalista ja basistista, joka ainakin allekirjoittaneelle on harvinainen näky! Hemmetin hyvä bilebändi tosiaan!


La aamun jälkeen olikin hieman seesteisempi hetki, johon olisi ehkä kaivannut pientä ohjelmaa mutta siinä se meni jutustellessa ja olutta hörppiessä! Illalla olikin sitten kisailut, ryhmähiihtoa ja herneiden ammuntaa sekä kuva viestiä, jossa joukkueille annettiin kuvia alueesta ja siellä piti käydä ottamassa selfie. Samoin illalla oli myös palkintojen jako, jossa jaettiin perinteiset pisimmän matkan, suurimman kerhon ja kilpailujen palkinnot, yllätyksenä ei varmaan tullut että Kiki sai palkinnon pisimmästä matkasta!

La bändin nimeä en tiedä, eikä sitä ohjelmassakaan ole mutta hyvää poppia/rokkia tuli sieltäkin!
Ponun järjestelyt toimivat loistavasti, palvelu pelaa ja aamupalat sekä lounas on hyvät. Meininki ja tunnelma on loistava ja ei tuota paikkaakaan voi moittia, sillä komea paikkahan tuo on! Paluumatka sujui hyvin, pakko oli pysähtyä Hankasalmella ottamassa pari kuvaa kun olen tuo uuden pyörän ristinyt matkalehmäksi niin nyt on kuvissa matkamies, matkalehmä ja lehmä(t)! Symppiksiä ja uteliaita elukoita tosiaan! niin ja videolla menomatkalta on pätkä Punkaharjulla sijaitsevasta Harjutiestä, joka on saanut vuosisadantien tittelin, jos tuolla suunnalla ajelee tuolla pätkällä kannattaa poiketa! upeat maisemat ja mahtavan mutkainen ja mäkinen tie vesistön ympäröimänä! Alkaa videolla n. 40 sek kohdilta!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuhaa ja voikastiketta

Kalaa tulee tehtyä todella harvoin ja silloin kun sitä on, niin siihen haluaa panostaa pikkaisen enemmän. Tällä kertaa oli tarjolla kuhaa, j...