perjantai 13. syyskuuta 2024

Jyväskylän Moottoriklubi ry:n 50-vuotisjuhla

 La 7.9. juhlittiin JMK:n viisikymppisiä, päivä alkoi klubilaisten yhteiskuvalla Jyväskylän Satamassa ja siitä siirryttiin klubille, jossa oli kakkukahvit ja näyttely JMK:n historiasta.






Klubille oli tosiaan tehty tallin puolelle näyttely, jossa oli vanhojen klubin kisakuskien rekvisiittaa, näyttelymainoksia, kartta klubin jäsenten retkistä ja klubin puolella pyöri Mazzein koostama video.
















Paljon kävi klubilla väkeä ja kakkukahvit tekivät kauppansa. Niin oli kova hööki päällä, että klubin puolelta saatiin sulakekin palamaan, kun koitettiin pysyä kahvinkeitossa juojien tahdissa ja jouduimme siirtämään keittiön punttisalin puolelle.


Klubilta siirryttiin iltajuhliin
Tanssisali Lutakkoon, siellä oli ohjelmassa tietenkin viralliset tervetulopuheet, onnittelut ja musiikkia. Musiikista vastasi Maya & Dead Pandas ja Eduardo Martinez and the Live Desires. Ensin tietenkin klubimme PJ Jari Kielinen piti tervetulopuheen, jonka jälkeen Kerhomme perustaja Matti Natri piti myös puheen, illan juontajana toimi Emppu Nieminen.



Illan Juontaja Emppu Nieminen




Jari Kielinen ja tervetulopuhe


Kerhon perustaja Matti Natri

Puheiden jälkeen oli ansioituneiden klubilaisten palkitsemisten vuoro. Masalle tietenkin annettiin tunnustus elämän mittaisesta työstä klubin eteen, Smoton kunniakirjat saivat Masan lisäksi, Jussi Renko, Timo Mononen, Marko Mazzei, ja Jusa ja Marko Lehmunen, kaikki nämä henkilöt ovat pyyteettömästi tehneet klubin eteen töitä ja järjestäneet tapahtumia. Iso kiitos heille!






Tämän jälkeen oli vuorossa muiden kerhojen muistamiset ja onnittelut, en nyt lähde kerhoja luettelemaan kun joku unohtuisi kuitenkin, enkä tainnut siinä hässäkässä kaikista ehtiä edes kuvaa ottamaan.









Tämän jälkeen vuorossa oli yllätysohjelma, kun juontajamme Emppu muuntautui Niilo Tarvajärveksi, Johannes Virolaiseksi ja Nasse-sedäksi.


Hauskan imitaation jälkeen, olikin bändien vuoro aloitella. Illan aloitti Maya & Dead Pandas. Taattua rokkia koko setti porukka jorasi ja nautti musiikista.






Väkeä oli tullut hienosti ympäri Suomea, monia eri kerhoja oli edustettuna ja jonkin laskelman mukaan juhlissa oli lähes 300 henkeä.












Pikku tauon jälkeen lavalle asteli Eduardo Martinez and the Live Desires, joka soittikin hieman rokimpaa musiikkia kuin Maya. Omaan makuun hieman liian raskasta juhliin ja volumi oli turhan lujalla, mutta hyvää musaa silti.







Omasta mielestä ja järjestäjän näkökulmasta katsottuna juhlat oli erittäin onnistuneet. Mahtavaa oli tavata tuttuja mutta valitettavasti en ehtinyt juttelemaan kaikkien kanssa niin paljon kuin olisin halunnut! Iso kiitos kaikille osallistujille, te teitte JMK:n juhlasta The Juhlan! Omasta puolesta myös paljon onnea JMK:lle, jatkukoot matka tien päällä vielä seuraavatkin 50 vuotta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jyväskylän Moottoriklubi ry:n 50-vuotisjuhla

  La 7.9. juhlittiin JMK:n viisikymppisiä, päivä alkoi klubilaisten yhteiskuvalla Jyväskylän Satamassa ja siitä siirryttiin klubille, jossa...