sunnuntai 4. kesäkuuta 2023

Iron Maiden The Future Past Tour

 Jälleen oli aika hyvän musiikin ja hyvän seuran, sillä rautainen Maidenfani Kari sai houkuteltua minut mukaan Tampereelle Nokia Areenalle, jossa Iron Maiden tekisi kaksi loppuunmyytyä keikkaa The Future Past Tourin tiimoilta. Tai no houkuteltua ja houkuteltua, eipä tuo paljoa vaatinut!

Tokihan siinä ensin piti ottaa voimajuomaa ja Karihan johdatteli minut Salhojankadun Pubiin, jossa otettiin yhdet neuvoa antavat, kyseinen paikka on perustettu 1969 ja tarjolla on jos jonkinnäköistä maittavaa ohratuotetta ja paljon muuta, käymisen arvoinen paikka, jossa pisuaaritkin taitaa olla vuodelta 69!





Nälkääkin pitää taltuttaa jossain vaiheessa ja meille oli suositeltu Old Mates Pubia, jossa myös tapaisimme Karin kaverin. Siellä jälleen yksi maistuva olut ja hampurilainen, hyvä oli hamppari ja plussaa siitä että lautaselle ei oltu tyrkätty kiloa ranskalaisia, vaan juuri oikea määrä nälän taltuttamiseksi tuon hampparin kanssa.


Siitä olikin aika suunnata kohti keikkapaikkaa Nokia Areenaa, jossa lämppärinä toiminut Lord Of The Lost oli jo aloittanut. Viereeni istui suorastaan riemastuttavalla vimmalla Maideniin suhtautuva kaveri, sitä heilumisen ja eläytymisen määrää on vaikea kuvailla mutta jos sanon, että välillä tuntui kuin kaverilla olisi ollut kuusi kättä joita se heilutti, niin saatte ehkä tunnelmasta kiinni. Laitetaan kuvakavalkadia keikasta ja lopuksi muutama videokin.













Voin sanoa että tuvassa oli tunnelmaa!








Olihan jälleen keikka! Itselle tämä oli ensimmäinen sisätilakeikka Maidenilta ja äänen toistollisesti tämä toimii paremmin kuin ulkokeikat mutta taas luonnollisesti rekvisiitan ja pyrojen määrää on jouduttu vähentämään. Sedät ovat kyllä iskussa ja jopa ehkä paremmassa kuin edellisellä kerralla. Musiikin tempo on hidastunut, joka nyt taas on ihan luonnollista kun bändin vanhin on jo 70. Videon alla on settilista, eli jos haluat pitää sen salaisuutena, niin elä katso.


Caught Somewhere in Time

Stranger in a Strange Land

The Writing on the Wall

Days of Future Past

The Time Machine

The Prisoner

Death of the Celts

Can I Play With Madness

Heaven Can Wait

Alexander the Great

Fear of the Dark

Iron Maiden

Encore:

Hell on Earth,

The Trooper

Wasted Years



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

K-S MP-näyttelyssä kävi vilinä viikonlopun aikana

  Tämä on se viimeinen kevään merkki kun  JMK:n järjestämä K-S MP-näyttely järjestetään Hipposhallissa. Lipunmyynnin käynnistyessä oli jo u...