keskiviikko 4. tammikuuta 2023

Uuden vuoden viettoa

 Niin vaihtui vuosi blogin kirjoittajallakin! Vanhaan tapaan ei mennyt ilman paukkuja tämäkään vuoden vaihde ja pitäähän sitä toki syödäkin, että jaksaa ammuskella.

Aatto alkaa perinteisellä Illallinen yhdelle "elokuvalla", vaikka tämän on nähnyt varmaan jo kymmeniä kertoja, toimii se aina!


Edellisenä päivänä olin tehnyt jo tekeytymään kukkakaalista ja parsakaalista salaatin, johon tökätään toki myös karpaloita ja reilusti majoneesia. Muuten mentiin hyvin perinteisillä aineksilla, nakkeja, lihapullia, punajuuri- ja perunasalaattia.
Sitten olikin jo aika rientää ulos ammuskelemaan patoja, raketteja en ostanut yhtään. Olen todennut että padat toimii parhaiten. Puoliltaöin taivas repesi ja porukka rätkytteli ihan olan takaa. Tinojen valantaa ei ole tullut harrastettua useisiin vuosiin, mutta Harri sai päähänsä, että kyllähän me sellaiset nyt valetaan ja jostain löytyi tinojakin. Tosin nuo taisivat olla niin vanhoja, että mikään ympäristöviranomainen ei noita enää hyväksyisi. 😁Aika rahallisia hippuja noista tuli, että ei muuta, kun lottovoittoa odotellessa. Iltahan jatkui ihan aamuun asti. Silti reippaana "nuorena" miehenä aamupäivästä pikku kävelylle, kun oli niin komia keli, samalla sai tuoksutella vielä ilmassa leijuvaa ruudin tuoksua. 
Ihanhan tuonne ei vielä pilkille uskalla mennä, kun on osin vielä sulana. Eipä tässä muuta kun toivottavasti vuosi 2023 on kaikille parempi kuin 2022!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lakeuden Panimojuhlat

  Vihdoin ja viimein koitti aika, että pääsi käyttämään jo vuonna 2020 ostetut liput! Suunta kohti  Seinäjokea ja Lakeuden Panimojuhlia . J...