maanantai 16. tammikuuta 2023

Rompepäivät

 K-S Konepyöräseuran järjestämä Rompepäivä järjestettiin 14.1. Paviljongissa. Samaan aikaan Lutakon tanssisalissa oli OHNO MC:n järjestämä Chopppertori ja sinne kulku suuntautui ensiksi.

Pienoinen pettymys kyllä oli tuo Choppertori, jo ovella oli teksti, että lipun hinta on 3€ näytteilleasettajien vähyyden vuoksi ja eipä siellä kyllä montaa pöytää ollut. 


Montaa minuuttia ei tuolla kiertämiseen aikaa kulunut, mutta tulipahan kannatuksen vuoksi käytyä. Oli muutama tosimotoristikin lähtenyt liikenteeseen Rompepäiville.


Porukkaa oli todella mukavasti liikenteessä, jopa ihan tungokseen asti, joten voi todeta, että rompe ja romu kiinnostaa. Tällaiselle nykypyörällä päristelevälle kaverille ei tuolta juuri ostettavaa löydy, mutta tämä on se vuoden ensimmäinen tapahtuma, jossa näkee tuttuja karvaisia ja karvattomia motoristikavereita! Samalla tämä on ensimmäinen paikka missä mainostetaan JMK:n järjestämää K-S MP-näyttelyä ja tällä kertaa myös Kotas-Rallia, joka on siirtynyt uuteen, entistä ehompaan ja 100% parempaan paikkaan.


Tavaraa on ihan laidasta laitaan ja kuhina kävi tiskeillä, kun eri laitteisiin etsittiin osia ja tarvikkeita.
Vaikka mitään ei tarttunut matkaan, niin useampi tunti tuolla meni ihan vain ihmetellessä. Eikä montaakaan metriä tarvinnut kävellä, kun näki jonkun tutun tai joku nykäisi hihasta. Talven kuulumiset tuli vaihdettua ja kevään toivottiin tulevan nopeasti, että pääsisi ajelemaan ja kokoontumisiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lakeuden Panimojuhlat

  Vihdoin ja viimein koitti aika, että pääsi käyttämään jo vuonna 2020 ostetut liput! Suunta kohti  Seinäjokea ja Lakeuden Panimojuhlia . J...