maanantai 24. lokakuuta 2022

28. Klubi-Trial ja JMK:n ajokauden päättäjäiset

 Jälleen on se aika vuodesta kun alkaa olla ajokausi lopuillaan ja pyörät alkaa päästä talviunille! Se myös merkitsee kerhomme kannalta sitä että on aika Klubi-Trialin ja ajokauden päättäjäisten. 

Nyt jo 28. kerran järjestettävä Klubi-Trial on yhden miehen ansiota, jäsenemme Jussi Renko on ansiokkaasti mahdollistanut tämän lajikokeilun ja leikkimielisen kisan. Suuri kiitos Jussille tästä! Kisassa ajetaan hieman kokoajan vaikenevia ratoja ja virhepisteet ratkaisevat paremmuuden. Tänä vuonna kisaajia oli mukavasti ja jälleen kerran jouduttiin menemään uusintakierroksille, että mestaruus saatiin ratkottua.

Kisan tulokset olivat seuraavat: Naistensarjan kolmikko oli 3. Anna Lindholm, 2. Virpi Kapanen ja 1. Sanna Peltomaa. Yleisen sarjan kolmikko oli 3. Sanna Peltomaa, 2. Ilkka Ala-Kasari ja 1. Mika Paanala. Onnea kaikille!

Illalla oli sitten klubilla tarjolla purtavaa, sekä tietenkin Trialin palkintojenjako. Tänä vuonna perinteistä FairPlay paremmuutta ei saatu selville, pienen teknisen kömmähdyksen takia osa ilmoittautuneista katosi bittitaivaaseen.Klubille kertyikin mukava määrä porukkaa juhlimaan. Ilta jatkui nauttien musiikista ja seurasta ja olipas mukava nähdä myös muutamia tuttuja erittäin pitkän tauon jälkeen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Poets of the Fall @Pakkahuone

  Liput kun tulivat myyntiin, oli itsestään selvää että ne ostetaan. Poets of the Fall kiersi 20-vuotis juhlakiertueella ja viimeinen keikk...