tiistai 29. maaliskuuta 2022

Huskyajelu McAhon Safarilla

 Tuo vanhempi Kiiski täyttää tämän vuoden puolella kunnioitettavat 70 vuotta ja olemme tässä pähkäilleet, mitä juhlakalulle voisi ostaa lahjaksi. Onneksi apu tuli lähellä kun vihjaistiin, että joskus on ollut puhe huskyajelusta. No sellaistahan järjestämään ja vieläpä salaa itse juhlakalulta. Onneksi koiravaljakkoja löytyy myös Keski-Suomesta, ettei tarvitse tämän takia pohjoisiin lähteä. Erilaisia lenkkejä tarjoaa Jämsän seudulla McAhon Safarit. Ja niin saatiin sovittua päivä ja aika, jolloin isä vietäisiin ajelulle ja salaisuus taisi säilyä ihan viime metreille asti!


Päivä alkoi pienellä tutustumisella itse tilaan ja koiriin. Kaikkia koiria sai silitellä ja tilan isäntä kertoi koirista ja tarinoista niiden takana. Tämän jälkeen koirat päästettiin aidatulle alueelle vapaaksi, jossa niihin sai tutustua lähemmin, myös valjaat saatiin pukea itse koirien päälle. Tämän jälkeen koirat kytkettiin rekiin.

















Keli oli sen verran haastava, ettei itse päässyt ohjaamaan rekeä, mutta eipä tuo ketään tainnut haitata ja rata oli edellisten lämpöisten päivien takia todella jäiden ja haastava.




Ajelun jälkeen vielä jutustelua kodassa, jossa oli tarjolla myös mehua ja makkaraa. Mahtava kokemus kerrassaan ja iso kiitos McAhon porukalle, hienosti järjestetystä ajelusta! Lopuksi vielä systerin tekemälle juustokakulle!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

K-S MP-näyttelyssä kävi vilinä viikonlopun aikana

  Tämä on se viimeinen kevään merkki kun  JMK:n järjestämä K-S MP-näyttely järjestetään Hipposhallissa. Lipunmyynnin käynnistyessä oli jo u...