keskiviikko 2. kesäkuuta 2021

Jyväskylän Moottoriklubin tiistaiajelu 1.6.2021

JMK:n tiistaiajelut ovat jälleen käynnistyneet. Ajelut ovat avoimia kaikille motoristeille, eli mukaan voi tulla, vaikka ei klubiin kuuluisikaan. Samalla voi tutustua porukkaan ja saada tietoa klubin toiminnasta. Lähtö on joka ti klo. 18 Tourulan Nesteeltä.

Nyt tapahtuma oli hieman juhlallisempi, sillä klubimme pitkäaikainen jäsen ja kunnia pj vietti synttäreitä ja mehän lauloimme onnittelulaulun ennen matkaan lähtöä. Paljon onnea Timo!


Porukkaa kertyi paikalle runsain määrin ja letkaan lähti minun laskujeni mukaan 32 pyörää, osa oikaisi ja oli jo valmiiksi paikalla, kun saavuimme Korpilahden satamaan. 


Reitti suuntautui Nesteeltä Toivakan risteyksen kautta Rutalahteen ja siitä Korpilahden satamaan, kerrassaan hieno reitti ja upeaa oli katsella isoa letkaa, joka mutkitteli tietä pitkin. 

Kahvi, mehu, jäätelö ja muu pieni purtava teki kauppansa motoristeille ja terassi täyttyi iloisesta puheensorinasta. Mukana oli myös Keski-Suomalaisen toimittaja ja lähipäivien aikana, jonkinnäköinen juttu ilmestyy myös lehteen.
Hieno ja mukava iltapäivä tosiaan. Videolla näkee hieman reittiä ja letkaa mutta ei sekään tee oikeutta sille näkymälle minkä omin silmin tuossa ajaessa näki. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hymyilevän Motoristin Kevätpäivä

Tänä vuonna vetovastuu Hymyilevän motoristin kevätpäivästä oli KMC:llä ja paikkana toimi Tahko . Tämä oli myös ensimmäinen pidempi reissu ...