keskiviikko 14. huhtikuuta 2021

Kuhaa ja voikastiketta

Kalaa tulee tehtyä todella harvoin ja silloin kun sitä on, niin siihen haluaa panostaa pikkaisen enemmän. Tällä kertaa oli tarjolla kuhaa, jonka kylkeen tuli palsternakkamuusi ja voikastike sekä salaatti.
Kalaan laitoin suolan ja pippurin n. tuntia ennen paistamista, toisin sanoen annoin kalan suolaantua sen aikaa kun valmistin muusin. Muusiin tuli 6 isoa palsternakkaa, 4 isoa perunaa ja voita. Valmistus samoin kun pottumuusi.
Voikastikkeeseen tuli 200g voita, iso sipuli, n. 1dl vettä ja ripaus pippuria. Silppua sipuli pieneksi ja kuullota se voissa, kun sipuli on läpikuultavaa, lisää vesi ja anna kiehua kasaan. Yksinkertaista mutta hyvää! Kastiketta voisi vielä maustaa ruohosipulilla mutta sitä ei nyt sattunut olemaan

Herkkuahan tuo oli ja tuo voikastike kyllä toi mukavasti makua annokseen! Jälkiruuaksi Lidlin omenapiirakka, jonka lämmitin uunissa ja sen päälle vaniljavaahtoa.


Hyvää oli tämäkin ja positiivinen yllätys, en ennen ole ostanut noita piirakoita paistopisteestä mutta tuskin jää viimeiseksi kerraksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

K-S MP-näyttelyssä kävi vilinä viikonlopun aikana

  Tämä on se viimeinen kevään merkki kun  JMK:n järjestämä K-S MP-näyttely järjestetään Hipposhallissa. Lipunmyynnin käynnistyessä oli jo u...