maanantai 13. huhtikuuta 2020

Pääsiäisen apetta

Itselle pääsiäinen on vain nippu pyhäpäiviä ja lyhyempää työviikkoa sekä suklaamunia, mutta silti näin pyhinä on kiva syödä vähän paremmin. Kaupasta mukaan tarttui kuhafileitä ja sen ympärille sitten rakentelemaan kattausta. Toiveena oli kukkakaali/parsakaalisalaatti ja sehän passaa. Kuha sai päällensä aimo annoksen suolaa ja ripauksen pippuria. Tuon salaatin tekeminen on niin yksinkertaista, ettei missään. Pieni kukka- ja parsakaali ja sekoita joukkoon kuivattuja karpaloita sekä majoneesia. Kaikki sekaisin ja se on siinä! Ripauksen suolaa voi laittaa mutta sen kanssa kannattaa olla varovainen, ettei tule liikaa.
Kuhat pannulle voin ja ruohosipulin kanssa.




Kermaviilikastikkeeseen tuli suolakurkkua, pippuria, ruohosipulia. Kuhan seuraksi tehtiin vielä muusi perunoista ja pataateista, niin avot kyllähän oli herkkua!





Niin upposi tuokin annos kapeisiin kasvoihin! Juomasuosituksena voin lämpimästi kehua tuota kuvassakin näkyvää Olvin Summer Alea, sopi tuohon erittäin hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

K-S MP-näyttelyssä kävi vilinä viikonlopun aikana

  Tämä on se viimeinen kevään merkki kun  JMK:n järjestämä K-S MP-näyttely järjestetään Hipposhallissa. Lipunmyynnin käynnistyessä oli jo u...