tiistai 21. tammikuuta 2020

Sohwi

Jälleen kerran pääsi ns. viran puolesta herkuttelemaan ja paikkana tuttu ja turvallinen Sohwi. Pitkään mietin että, ottaisinko kalaa ja lähellä se olikin, sillä lautaselle olisi tullut kuhaa. Mutta kun lisukkeena oli limekookoskastiketta, niin vaihtui kala lihaksi. Listalta lopulta tuli otettua Härän niskaa, jossa lisukkeena oli kermaista punaviinikastiketta, lohkopottuja, kasviksia ja kapriksia.


Ehkä olisi pitänyt ottaa sitä kalaa, ei sillä liha oli pehmosta mutta maku siitä puuttui ja se oli aika kuivakkaa! ilman noita lisukkeita annos olisi ollut todella surkea, nyt päästiin nipin napin kohtalaiseen. Annoksen parasta antia olivat kasvikset ja kastike. Jälkkäriksi otin Misobrownien, jossa oli passionhedelmäsiirappia.


Kakku oli kyllä hyvä, tahmean suklainen ja "raskas" ja tuo passionsiirappi toi hyvän hapon ja raikkauden tuhtiin suklaakakkuun, tätä voi suositella. Palvelu oli hyvää ja nopeaa, annokset vähän meinasivat sekoittua mutta jokainen sai lopulta oikean ruuan, joten kaikki hyvin. Pääruuan pettymys tosin vei kokonaisuudelta paljon pois, mutta nytpähän tietää että seuraavalla kerralla jotain muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

K-S MP-näyttelyssä kävi vilinä viikonlopun aikana

  Tämä on se viimeinen kevään merkki kun  JMK:n järjestämä K-S MP-näyttely järjestetään Hipposhallissa. Lipunmyynnin käynnistyessä oli jo u...