tiistai 7. tammikuuta 2020

Ravintola Kissanviikset

Kyllä taas sai olla onnellinen kun pääsi ihan ravinteliin syömään ja vieläpä omasta mielestäni yhteen Jyväskylän parhaaseen eli Kissanviiksiin! Listalta alkuun valikoitui Kuorrutetut valkosipulikatkaravut.


Ei nuo juuri niistä etanoista poikkea, eli ihan sama mitä noihin kuppeihin työntää kun vaan voita ja valkosipulia on tarpeeksi.
Pääruuan suhteen arvoin aivan viimemetreille, sillä Kissanviikset pihvit ovat aivan legenda! Tavoistani poiketen valitsin kalaa ja taitaa jotain markkinamuikkuja/lohia lukuun ottamatta olla ensimmäinen kerta kun otan kalaa ravintolassa ja lautaselle tuli paistettua kuhaa, limevoikastiketta, paahdettua punajuurta ja ruohosipuliperunat.


Jumankauta miten oli hyvää, eläissäni en ole noin maukasta kalaa syönyt! Annoksessa oli kyllä kaikki kohillaan, lautanen piti oikein nuolla puhtaaksi! Maha oli jo pinkeänä mutta kyllä jälkkäriä pitää aina saada ja sillehän on olemassa ihan oma vatsa. Lautaselle tuli Suklaafondant ja tyrnijäätelöä.


Jos olisin tiennyt että annoksen koon, olisin ottanut jotain pienempää. Mutta olihan tuokin herkkua, toki puolet olisi riittänyt. Kun kerta oli maksettu, niin eihän sitä voinut jättää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n Pilkkikilpailu

  Hyvä kun on selvitty edellisen kisailun karvaasta tappiosta, niin jo oli aika mennä ottamaan toinen. Kyseessä tällä kertaa klubin pilkkik...