torstai 25. tammikuuta 2024

Jarkko Martikainen @Lutakko

 Kaveri pyysi mukaan kuuntelemaan Jarkko Martikaista Lutakkoon, mies on itselle tuttu YUP:sta ja YUP:kin on vain etäisesti tuttu, joten kaverin soolotuotanto oli itselle täysin vierasta. Youtubesta muutamia biisejä kuuntelin ja ei tuo mitenkään omaan kärkikastiin mennyt, mutta live on aina liveä ja mukavahan se on viettää aikaa porukalla.

Ilta alkoi Vihreästä Haltiattaresta olut-tastingillä, jossa valittiin JMK:n tulevaan 50-vuotis juhlaan omaa juhlaolutta. Juhlaoluen tuottaa Hangaround & Nobody Brewing. Maisteltavana oli 5 olutta, joista sitten arvovaltainen raatimme valitse sen juhlaolueksi päätyvän. Voittajaksi tuli Jaromir Lagr. Lager, jossa on mukavasti luonnetta ja makua.





Sitten itse keikkaan, odotuksethan eivät olleet kovinkaan korkealla, mutta sali oli täynnä ja selkeästi porukka osasi biisit ja fanikunta oli aika vankkumatonta.












Entä se oma mielipide? Kyllä minustakin taisi leipoutua, jos ei nyt fani niin, jonkinnäköinen tykkääjä ko. artistia kohtaan. Vaikka kaverin biisit eivät ole juuri ehkä sitä genreä, joka minuun uppoaa, on miehen lavahapitus ja jutut vallan mainioita ja viihdyttäviä. Varsinkin kun biisien taustat kerrottiin aika hyvin ennen niiden esittämistä, niin niistä sai huomattavasti enemmän irti kuin olisi ne vain kuunnellut tietämättä mistä niissä lauletaan. Hieno keikka ja voisin mennä uudelleenkin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensikosketus Rodoksen saareen

  Lomalle teki mieli ja pikkuisen oli vielä flunssaa päällä. Eipä siinä sitten kauaa mennyt kun netin aukaisin ja matkat oli varattu. Suunta...