keskiviikko 16. joulukuuta 2020

Kokeellinen torttukeittiö

Facen muistot on hienoja. Nyt ne heittivät muiston kokeilevan keittiön erikoisuuksista, kun kokeilin joulutorttuihin mustaa- ja maksamakkaraa, molemmat toimivat hyvin ja noista tuo maksamakkara oli parempaa.

Nyt lähti kokeiluun HK:n sininen, sinihome- ja valkohomechilijuusto sekä leipäjuusto.





Hyviähän nuo olivat kaikki, mutta voittajaksi selvisi reippaasti sinihomejuusto, kakkossijalle pääsi valkohomechili, kolmanneksi HK:n Blöö ja peräpäätä piti leipäjuusto. Vaikka olen suuri leipäjuuston ystävä, tuossa juusto oli mautonta, että sama kuin olisi syönyt tortun ilman täytettä. Parhaan suolaisuuden ja maun taas antoi tuo sinihomejuusto. Villeimmäthän maustaa vielä HK:n ketsupilla ja/tai sinapilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jyväskylän Moottoriklubin pikkujoulut

  Jälleen on se aika, kun juhlitaan pikkujouluja ja klubimme ei tässä poikkeusta tee. Juhlahan menee aika perinteisellä kaavalla ruokailun y...