torstai 9. toukokuuta 2019

Jyväskylän Moottoriklubin ajokauden avajaiset



On taas se aika vuodesta kun moottoripyörät ilmestyvät katukuvaan, tästä muistuttaa SMOTO ja niin myös Jyväskylän Moottoriklubi ajokauden avajaisissaan. Tosin kelistä johtuen perinteinen paraatiajo jouduttiin perumaan, mutta ettei vuodesta 1975 asti ollut perinne katkeaisi, tullaan paraatiajo ja hidasajo kisa järjestämään myöhemmin.




Klubilla oli kuitenkin suuri joukko porukkaa ilmoittautumassa FairPlay kisaan, jossa saa pisteitä mm. ajetuista kilometreistä, kokoontumisajoista, ulkomaan matkoista, kisoihin osallistumisesta yms. Miinuspisteitä taas saa huomautuksista, sakoista jne. Samalla telkkarista pyöri kuvia ja videoita klubin historiasta tähän päivään, nämä upeat koosteet oli luonut Maximi! 








Iltaohjelmaakin oli järjestetty, sillä elokuva Easy Rider täyttää pyöreät 50 vuotta. Tämän jälkeen esiintyi klubin oma houseband Menkkamyrsky, joka ei petä koskaan!






Pitää juoda hyvin että jaksaa


Ilta jatkui siis elokuvan jälkeen musiikin ja tanssin merkeissä! Jatkoa seuraa vielä, kunhan paraatiajo saadaan ajettua ja hidasajo kisa pidettyä Ajokauden avajaiset part one päättyy tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n Pilkkikilpailu

  Hyvä kun on selvitty edellisen kisailun karvaasta tappiosta, niin jo oli aika mennä ottamaan toinen. Kyseessä tällä kertaa klubin pilkkik...