lauantai 12. tammikuuta 2019

Jyväskylän Rompepäivät

Konepyöräseuran järjestämä Rompepäivät olivat taas käsillä ja tämähän se on ainakin itselle se ns. kauden aloitus tai aloittamisen odottamisen aloitus. Vaikka en itse ole mikään pyöränrakentelija tai korjaaja niin täällä näkee kuitenkin kasan tuttuja ja pääseehän täällä ihmettelemään mitä kummallisempia tavaroita ja hienoja sekä/tai vanhoja pyöriäkin!






Olipa taas tavaraa näytillä jos jonninmoista ns. perseestä perämoottoriin ja porukkaakin oli tullut paikalle ihan tungokseen asti. Kiva oli nähdä tuttuja ja heittää juttua pitkän taon jälkeen! Ja sitten mielensäpahoittajille tiedoksi sarjassa on yksi kuva joka...no esittää erästä historia henkilöä ja ei, se ei kerro mitenkään omasta ajattelumaailmastani, otin vain kuvan siitä mitä kaikkea hallista saattaa löytyä!










Hyvin vierähti reipas parituntinen tuolla katsellessa ja ihmetellessä! Hankintoja tuli tehtyä itsekin, tosin ei moottoripyöräilyyn liittyen, mukaan tarttui huikea 5 euron hintainen Star Wars pienoismalli, jota kootessa luultavammin liimaan sormet poskeen kiinni! Hieno tapahtuma ja tästä on hyvä jatkaa kevään ja ajokauden aloituksen odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n Pilkkikilpailu

  Hyvä kun on selvitty edellisen kisailun karvaasta tappiosta, niin jo oli aika mennä ottamaan toinen. Kyseessä tällä kertaa klubin pilkkik...