tiistai 24. toukokuuta 2016

OilHill MCC MP-näyttely


Viime sunnuntaina tuli käytyä hieman oman kerhon näyttelyä pienemmässä MP-näyttelyssä. Järjestävänä seurana toimi OilHill MCC ja paikkana toimi Ritamäen lava Lapualla. Näyttelyssä oli noin 40 - 50 erillaista moottoripyörää ja mopoa, lapsille oli mönkkäriajelua pihalla ja perinteiset makkaran sekä pehmiksen myynnit tietenkin! Kahvilan tuotto meni Lapua Ponnistuksen toiminnan tukemiseen! Kävijöiden kesken arvottiin henkilöauto.

























































































































































OilHill MCC:n puheenjohtajan Markku "Rölli" Mäenpään mukaan näyttelyssä kävi sunnuntain aikana n. 200 henkeä pyöriä ihmettelemässä. Keli oli kohillaan ainakin näin pitkämatkan vierailijalle. Näytillä oli kattavasti pyöriä laidasta laitaan. Mukava oli kierellä, katsella ja varsinkin turista tuttujen ja tuntemattomien kanssa!



Lopuksi vielä ehkä varsinkin itselle äärimmäisen tärkeä asia moottoripyöräilyssä, nimittäin yhteenkuuluvuuden tunne ja tietynlainen veljeys. Ajamisen ja kokoontumisajojen lisäksi tämä on se asian juju, tutustua muihin saman "aivovamman" saaneisiin ihmisiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n Pilkkikilpailu

  Hyvä kun on selvitty edellisen kisailun karvaasta tappiosta, niin jo oli aika mennä ottamaan toinen. Kyseessä tällä kertaa klubin pilkkik...